Leir

Arrangementer 2018

Det blir leir med KABB også i 2018. Våre arrangementer er gode møteplasser for synshemmede og deres familier, tilpasset alle aldersgrupper. Her er de foreløpige datoene.  

Hør reportasjer fra årets arrangementer.

Storfamiliesamling på Storaas: Torsdag 10. til søndag 13. mai.

Vi gjentar suksessen fra 2017 og inviterer KABBvenner i alle aldere til hyggelig fellesskap. Storaas utenfor Kongsberg byr på trivelige omgivelser med gode turmuligheter. Det blir opplegg tilpasset barna og interessante temaer for de voksne. Mer informasjon om foredragsholder og program kommer senere.

– Vi har hatt det så fint her. Det er viktig å samles på tvers av generasjonene, særlig i vår tid der det ser ut til at vi lever i forskjellige leire. Her blir flere aldersgrupper smidd sammen. Dette sa en begeistret Gunnar Uppstad om Storfamiliesamlingen i 2017.

KABB er godt i gang med planleggingen av tema og gjester, og ser fram til en storfamiliesamling der alle aldersgrupper får bidra.

Som i fjor setter vi opp buss fra Oslo Bussterminal.

 

Unge voksne til Spania: mandag 11. til lørdag 16. juni.

De siste årene har KABB tatt med en gjeng med unge voksne KABBere til Casa Montana utenfor Malaga i Spania. Og i 2018 går flyet den 11. juni med retur den 16. juni.

– Jeg vil anbefale det på det sterkeste. Du møter veldig mange trivelige mennesker samtidig som du får masse sol og varme. Det sa Vivian etter fjorårets tur.

Oppholdet inneholder besøk til koselige byer og turistattraksjoner i nærheten, restaurantbesøk, shopping, fine strender og sol og bad ved bassenget i hagen. Dette er en tur med lave skuldre der man kan nyte dagene med godt tilrettelagt opplegg.

 

Barne- og familieleir: Stenbekk tirsdag 31. juli – lørdag 4. august.

Glede og felleskap er stikkord for KABBs barne- og familieleirer. KABB legger til rette for familier som har et synshemmet familiemedlem, enten det er barn eller voksne. Vi ønsker at familiene sammen kan delta i aktiviteter og at alle skal få være med på noe de mestrer og synes er gøy.

Leiren er i år på Stenbekk utenfor Sarpsborg. Av aktiviteter kan vi nevne: utflukt til Tusenfryd, badeland, aktiviteter på stedet med lavvo og klatrevegg. Deltakerne får også være med på bibelsamlinger og god undervisning tilpasset barna. Egne samlinger for de voksne om kvelden.

 

Spania 50+: uke 37 eller 38.

– Selv om jeg ikke har sett noe, sitter jeg igjen med mange fine inntrykk, sier Åse Stenersby (91) som var den eldste deltageren på seniorturen til Spania i september 2017. Det var første gangen KABB arrangerte en slik tur og det er allerede så godt som fulltegnet for 2018. Mange trapper og lange bakker til tross, flotte samlinger i bakgården ved bassenget, god mat og inspirerende utflukter. Vi gleder oss til sydenreise også i 2018.

 

Go for it: fartsfylt leir for unge voksne i september.

Dette er en foreløpig oversikt over leirtilbudet i 2018. Vår fullstendige leirbrosjyre er klar i januar. Vi i KABB gleder oss veldig til en ny leirsesong og håper du finner noe du har lyst til å være med på. Påmeldingsskjema