Meny
Du er her:Hjem>Diakoni, Ressurser og Publikasjoner>Informasjon om Lydbibelen
Informasjon om Lydbibelen
Lydbibel

Informasjon om Lydbibelen

Nevland, Ingvar; Dypedal , Jon Ivar
Publisert 28.02.2017
Bibelen er verdens mest leste bok. Det norske bibelselskap kom med en ny oversettelse på både bokmål og nynorsk høsten 2011. KABB har lest inn bokmålsversjonen, og senere skal nynorskversjonen leses inn. Mange personer har vært involvert i arbeidet med å lese inn Bibelen på lyd og nå foreligger Lydbibelen i flere ulike formater.

informasjon: Blibel mp3 CD

Vi får ofte spørsmål fra folk som har kjøpt Bibelen på CD og som sier at den ikke fungerer. CDene er mp3CDer, ikke vanlige audioCDer. Grunnen til at vi har valgt å produsere CDene på denne måten er fordi 90 timer med lyd tar stor plass. På en vanlig audioCD får man plass til omtrent  èn time lyd mens på en mp3 CD får man plass til mye mye mer. Vi kan ikke garantere at du vil kunne spille av disse mp3CDene i en gammel tradisjonell CDspiller. Men de fleste moderne bilsterioer, DVDspillere, PCer ol. kan spille slike CDer. 

Vi har delt informasjon om lydbibelen på to undersider:

1. Om Bibelen og Lydbibelen

I disse artiklene finner du stoff om Bibelen. Alt fra historiske fakta til nyttige tips om hvordan du kan forstå og ha nytte av Bibelen. Vi har lagt særlig vekt på informasjon om Lydbibelen, siden KABB har lest inn Bibelen på lyd. En av KABBs hovedoppgaver er å gjøre Bibelen tilgjengelig for blinde og svaksynte.

2. Lydbibelformater

Lydbibelen har kommet i flere formater. Vi håper at du kan velge det formatet som passer dine behov best mulig. Her får du beskrevet begrensninger og muligheter ved de forskjellige formatene og noen beskrivelser på hvordan du kan overføre Lydbibelen til andre digitale enheter som du allerede bruker.

Informasjon om Lydbibelen

Bibelen 2011 på CD eller SD-kort, Daisy eller mp3.

-          Nå 699,-

-          Medlemspris 500,-

-          NT 349,- (medlemspris 300,-)

 

NT 2011 CD

-          Nå 399,-        

NT 05 DAISY/mp3CD

-          Kr, 375,-

NT 88 DAISY/mp3CD 

-          Nå 350,-

Salmenes bok 95 DAISY/mp3CD

-          Nå, 300,-

Bibelen 1978 DAISY/mp3CD 

-          Nå 600,-

Tips en venn

Kontakt KABB

Telefon: 69 81 69 81
Epost: kabb@kabb.no

Powered by Cornerstone