Meny

Lytt til Bibelen

Her er små lydklipp på 45 sekunder fra hver av de fire innleserne, Bibelen 2011 Frank Tangen, Magne Bruteig, Birgitte Bjørnstad Sæbø, Nils Ole Oftebro
[Les mer]

Når kommer nynorsk lydbibel?

Fem år etter at den nye bibelomsetjinga kom, finst den framleis ikkje i ei nynorsk lydutgåve. – Dette kan vi ikkje leva med, seier generalsekretær i KABB, Ingvar Nevland.
[Les mer]

Ranveig får Bibelen på sin måte

Ranveig er ung, blind, punktleser og utdannet for jobb i Den norske kirke. Nå har hun fått sitt viktigste arbeidsredskap på sitt eget skriftspråk.
[Les mer]

Banebrytende bibel for blinde

Norske blinde har fått den nye bibeloversettelsen i punktskrift. Den vil kreve mye hylleplass: Punktbibelen er tre meter lang og veier 40 kilo. På bildet ser du èn eneste bibel holdt fram av medarbeidere i KABB.
[Les mer]

Lydbibelen online

For noen dager siden ble Lydutgaven av Bibelen 2011 lansert på streaming-tjenesten Storytel. Storytel fungerer egentlig på samme måte som for eksempel Spotify og Wimp, bare at på Storytel kan du streame lydbøker og laste ned e-bøker isteden for musikk. For 169,- kr pr. måned får du tillgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker, deriblant Bibelen 2011.
[Les mer]

Salmenes bok på Daisy/mp3

Denne utgaven er en liturgisk utgave som kom ut 1995.
[Les mer]

Bibelen NO78

Hele Bibelen1978 til Bibelselskapet er tilrettelagt i Daisy. Bibelen kan spilles i MP3-spiller og Daisy-spiller. Bibelen er på 8 CDer Pris for hele Bibelen: Kun kr.600,-
[Les mer]
Powered by Cornerstone