Meny
Du er her:Hjem>Diakoni, Ressurser og Publikasjoner>Bibelen>Bruksanvisninger til Bibel paa lyd

Navigere i Bibel: Digikort og -spiller

Når du mottar LydBibelen på Digikort er det en del ting som kan være greit å vite.
[Les mer]

Navigere i Bibel 78 og Bibel 2011 - Daisyspiller

KABB mottar ofte henvendelser som går på hvordan man bruker Lydbibelen på ulike DAISY-spillere. KABB har lest inn to ulike utgaver fra Bibelselskapet. Vi kaller det Bibel 78 (utgitt 1978) og Bibel 2011 (Utgitt 2011). Her følger en gjennomgang av de mest vanlige DAISY-spillerne fra Plextalk og Victor (Humane Ware)
[Les mer]
Detaljert forklaring

Navigere i Bibelen på DAISYspiller

En av de store produksjonene KABB har gjort, var innlesningen av Bibelen 2011. Bibelen på lyd er tilgjengelig i mp3-format som vi vanligvis anbefaler, men Bibelen finnes også i Daisy-format. Daisy er et format som er spesialutviklet slik at synshemmede skal kunne navigere seg enkelt rundt i en lydbok. Bibelen er en stor bok, også i lydbokform. Derfor er strukturen i Daisybibelen litt komplisert. Her skal vi prøve å gi deg en bruksanvisning for hvordan du navigerer rundt i Daisybibelen på CD med en Daisyspiller.
[Les mer]

Bibelen - Daisy - DaisyWrom - Iphone/iPad

Denne beskrivelsen har vi hentet fra Biblioteket for lyd og bilde (NLB). Her har du verdifulle tips om hvordan lydbøker kan spilles på nettbrett og mobil. Dette gjelder også DaisyLydbibel.
[Les mer]

Bibelen - mp3 - iTunes

Slik legger du inn Bibelen som lydfiler på ITunes enten på Mac eller PC.
Det nytter ikke å legge inn alle mappene på én gang når LydBibelen skal legges inn som lydfiler på iTunes. Det blir fullstendig kaos. Filene må legges inn mappevis og merkes riktig. Så beregn deg litt tid og få glede av en ryddig avspilling av Bibelen på lyd. Lykke til!
[Les mer]
Powered by Cornerstone