Meny

Barnas lydavis – Den eldste lydavisen for synshemmede barn

Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte (KABB) var tidlig ute med å gi ut lydavis for barn. Det var viktig å gi et godt tilbud til denne aldersgruppen, der humor og kristen tro var viktige faktorer i avisen. I over 40 år har KABB forvaltet denne arven. Stadig produseres nye lydaviser til barn.
[Les mer]

Barnas lydavis i ny/gammel form

Barnas Lydavis er KABBs lydavis for barn. Nå er den både lengre og med mer variert innhold. Og den er også tilbake i Daisy-format. Denne gangen inneholder Barnas Lydavis både hørespill, intervjuer, opplesning og musikk. Spilletiden er på 2 timer. «Dette blir en koselig lydavis», smiler journalist Kjetil Hærås
[Les mer]
Barnas lydavis

Mye godt for barneørene

Lydtilbud for synshemmede under 16 år.
Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte (KABB) har et godt lydavistilbud for synshemmede under 16 år. Med dette tilbudet får unge synshemmede 10 CDer hjem i Posten hvert år. Disse 10 CDene kommer fra 3 ulike produsenter.
[Les mer]
Familieleir

Velsignet med talenter

KABBs talentshow viste fram nye talenter
KABBs leirer består ikke av så mange deltagere, men er heldig med utvalget. Det viste talentshowet torsdag kveld. Hør talentene!
[Les mer]
Blogg

Barnas lydavis

Hva finner jeg på lydavisen
Fra i dag skal Barnas lydavis komme ut en gang i måneden etter en stund fravær. Her vil du få forskjellige reportasjer. Her vil du se hva siste nummer inneholder. Altså en blogg for Barnas lydavis.
[Les mer]

Prøv Barnas Lydavis!

Nå kan du få gratis prøveabonnement på Barnas Lydavis!
[Les mer]

Dette var kjempemorsomt!

KABB - Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte har igjen arrangert barne- og familieleir for synshemmede, og ifølge deltakerne var de meget godt fornøyd! De fikk delta i mange, spennende aktiviteter de dagene som leiren varte, fra mandag 4 til fredag 8. august 2008.
[Les mer]

Innholdsrik barne- og familieleir!

6.-10. august arrangerte KABB barne- og familieleir. Ca. 35 deltakere og ledere, store og små, var sammen på leirstedet Stenbekk i Sarpsborg. Det ble et vellykket arrangement! God stemning, varierte og morsomme aktiviteter og ikke minst et fantastisk vær!
[Les mer]

Ella og Merethe på Barnas Lydavis!

Ella Wolff Kristensen og Merethe Berg Gornitshni vil være med på Barnas lydavis framover! Ella og Merethe er 10 år gamle og bor i Askim i Østfold. De går i samme klasse og er gode venninner.
[Les mer]
Powered by Cornerstone