Meny
Du er her:Hjem>Hjem>Arkiv>Lytt til Bibelen
Lytt til Bibelen

Lytt til Bibelen

Hærås, Kjetil; Dypedal , Jon Ivar
Publisert 10.10.2014
Her er små lydklipp på 45 sekunder fra hver av de fire innleserne, Bibelen 2011 Frank Tangen, Magne Bruteig, Birgitte Bjørnstad Sæbø, Nils Ole Oftebro

Vi har delt mer informasjons om Lydbibelen på disse undersidene. Bibelen på Lyd i menyen til venstre

1. Om Bibelen og Lydbibelen

I disse artiklene finner du stoff om Bibelen. Alt fra historiske fakta til nyttige tips om hvordan du kan forstå og ha nytte av Bibelen. Vi har lagt særlig vekt på informasjon om Lydbibelen, siden KABB har lest inn Bibelen på lyd. En av KABBs hovedoppgaver er å gjøre Bibelen tilgjengelig for blinde og svaksynte.

2. Bibelrelatert

Artikler og reportasjer om Bibelen og Lydbibelen - generell informasjon, intervju med innlesere og annet aktuelt stoff. Her finner du vitnesbyrd fra personer som også bruker Bibelen i ulike livssituasjoner.

3. Lydbibelformater

Lydbibelen har kommet i flere formater. Vi håper at du kan velge det formatet som passer dine behov best mulig. Her får du beskrevet begrensninger og muligheter ved de forskjellige formatene og noen beskrivelser på hvordan du kan overføre Lydbibelen til andre digitale enheter som du allerede bruker.

DAISYutgave

DAISYutgaven er en spesialutgave, utviklet for blinde og svaksynte.  Man bør benytte en DAISYspiller eller liknende for å spille av en slik DaisyCD. Vanlige CDspillere kan ha problemer med å spille av DAISY.

KJØP LYDBIBELEN, klikk her

Lytt til Bibelen  

Priser på Bibelen 

Bibelen 2011 på mp3-CD,  SD-kort og Digikort

-          Kr 899,-

-          Medlemspris 650,-

-          Bibelen2011 m/Digispiller 1050,-

NT 2011 på Digikort og mp3-CD

-          Kr 399,-         NT2011 med Digispiller 650,-

 

 

Tips en venn

Kontakt KABB

Telefon: 69 81 69 81
Epost: kabb@kabb.no

Powered by Cornerstone