Meny
Du er her:Hjem>Aktiviteter>Bli med på arrangement>Arr-Barn-Ungdom

Storfamiliesamling - for alle i den store KABBfamilien

2. - 5. juni
KABB prøver noe nytt -  i pinsen samles vi på Storaas Gjestegaard ved foten av Blefjell – ikke langt fra Kongsberg. Noen kommer alene, andre kommer sammen med familie eller venner. Vi legger til rette for samlinger inne og ute, både sammen og i ulike aldersgrupper.
[Les mer]

Barne- og familieleir 2017 – sjøsprøyt, glede og fellesskap

26. – 30. juni
Siste uka i juni 2017 arrangerer KABB en spennende barne- og familieleir med fullt av aktiviteter som passer for store og små. Sett av datoen allerede nå – og meld deg og familien på «Mellom himmel og hav». Leirer skaper minner for livet.
[Les mer]

Nordisk konferanse

16. - 21. august
Nordisk konferanse 2017 arrangeres i Danmark, i byen Løgumkloster helt syd på grensen til Tyskland, 16. til 21. august. Vi reiser med buss fra Norge.
[Les mer]

Velkommen på Go For It 2017

8. - 10. september
Go For It er høstens begivenhet for unge synshemmede i KABB. En hel formiddag på gocartbanen og mye sosialt samvær står på programmet.
[Les mer]

KABB til Spania 50+

17. - 26. september.
17. - 26. september går turen igjen til Casa Montana i Spania. Denne gangen er det tur for voksne (50+) blinde og svaksynte. Huset vi skal bo i ligger i Alhaurin de la Torres, 15 minutters kjøretur syd for Malaga. Turen byr på sol og bading, utflukter, tur til sjømannskirken på Costa del Sol og Malaga by. Vi skal bo i en stor villa med 20 sengeplasser, alle rom har egne bad. Huset ligger i et rolig villaområde, og har stor hage med terrasse og basseng.
[Les mer]

Leirliv 2017

Barne- og familieleir, Storfamiliesamling, Casa Montana - Spania, Nordisk konferanse 2017, Go for it 2017, KABB på Ridderrennet og Pizzakvelder. Her finner du oversikten over alle KABBs arrangementer i 2017.
[Les mer]

Pizza-kvelder

Bor du i nærheten av Oslo eller Kristiansand, kan du delta i koselig vennelag med restaurantbesøk.
[Les mer]
Powered by Cornerstone