Meny
Du er her:Hjem>Aktiviteter>Støtt KABB
Støtt KABB

Støtt KABB

Publisert 03.01.2017
KABB er i kontakt med omkring 750 syns- og lesehemmede brukere i alle aldere. Vi har ca. 480 medlemmer og ønsker oss gjerne flere. Både nye lånere i lydbiblioteket, givere og medlemmer er hjertelig velkommen til KABB. Vi er helt avhengig av gaver fra privatpersoner og andre frivillige for å få driften til å gå rundt. Vi takker alle våre støttespillere og bidragsytere. Pengene blir brukt til å fremme tiltak for syns- og lesehemmede i Norge.

- Visste du at over 80 prosent av sanseinntrykkene kommer gjennom øynene?

- Visste du at 130 000 nordmenn har så svekket syn at de regnes som synshemmede?

- Visste du at 10 prosent av alle over 70 år mister lesesynet?

- Visste du at 15-20% av befolkningen regnes som lesehemmede? (Kilde: Dysleksi Norge)

Vi vet at langt flere kan ha nytte og glede av KABBs tilbud: Lydbibelen, lydbiblioteket, tilrettelagte arrangementer, sangbøker i punktskrift og noen å snakke med.

KABB er godkjent i ordningen med skattefradrag for gaver til frivillige organisasjoner. Du får skattefradrag for gaver over 500 kr og inntil 20 000 kr. Du må oppgi personnummer til oss.

Våre givere får gratis tilsendt KABBnytt og givermagasinet KABB20XX i posten med informasjon om f.eks våre aktiviteter, innsikt i hvordan det er å leve med synshemming, kunnskap om ulike former for synslidelser og oversikt over lydbøker som er til salgs i lydbokhandelen vår.

Send en gave på bankgiro.

Bankgiro 3000.16.15838

Vipps – 20729

Last ned appen Vipps fra DNB på AppStore eller GooglePlay. Registrer bruker og «vipps» en gave til Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte.

AvtaleGiro

Ønsker du å gi gaver fast til KABB, oppfordrer vi deg til å melde inn en AvtaleGiro til oss. Du bestemmer selv størrelsen på beløpet og hvor ofte det skal trekkes fra kontoen din.  Du kan for eksempel si at du ønsker å trekke 100 kroner en gang i måneden eller 500 kroner i halvåret.  Ta kontakt med Inger Slang på KABB tlf: 69 81 69 81 eller bruk skjema under.

Støtt KABB

 


Tips en venn

Kontakt KABB

Telefon: 69 81 69 81
Epost: kabb@kabb.no

Powered by Cornerstone