Meny
Du er her:Hjem>maler>Inngå AvtaleGiro og få DAB-radio!
Inngå AvtaleGiro og få DAB-radio!Radio frokost

Inngå AvtaleGiro og få DAB-radio!

Undeland, Kari
Publisert 28.01.2017
KABB har fått 160 nye faste givere, og fortsatt er det mulig å bli med på DAB-aksjonen vår: Alle som tegner AvtaleGiro på minimum kr 200,- per måned i minimum ett år, får en fantastisk god DAB-radio.

Inngå AvtaleGiro og få DAB-radio!Inngå Avalegiro - få DAB radio- Vi ønsker oss flere faste givere med AvtaleGiro. På den måten blir gaveinntektene mer forutsigbare, sier generalsekretær Ingvar Nevland. Han understreker at gaveinntekter er helt nødvendig for å gi syns- og lesehemmede muligheter til å delta på tilrettelagte arrangementer i regi av KABB og bredere utvalg av lydbøker med kristent innhold i lydbiblioteket.

Kampanjen fungerer slik at alle som tegner seg som fast giver av minimum kr 200,- per måned for minimum ett år, får tilsendt den populære DAB-radioen Pinell Supersound ll+ som har fått best karakter i flere ulike tester. Denne radioen kommer med innebygd WiFi noe som gjør det mulig å lytte til en rekke musikksjangere og nettbaserte radiostasjoner. Med Spotify Connect blir strømmemulighetene større enn noen gang. Verdi kr. 1295,-

 

 

 • FM/DAB/DAB+
 • Innebygd WiFi
 • Spotify Connect

  FM-nettet stenges i løpet av 2017. Når i 2017 nettet slukkes avhenger av hvor du bor. Radioer som kun har mulighet til å motta FM-radio vil da slutte å fungere. Etter 2017 vil DAB+ og nettradio ta over.

  Fyll ut skjemaet nedenfor og få tilsendt skjema for AvaleGiro, klar for signatur.

  E-post: kabb@kabb.no

  Telefon: 69 81 69 81
  Gled deg!

  Dine opplysninger vil bli overført til en AvtaleGiro som blir returnert til deg for signatur. AvtaleGiro-skjemaet må returneres til KABB i posten. 

  Når KABB mottar det utfylte skjemaet, sender vi deg en flunkende ny Pinell Supersound ll+ DAB-radio!

   

Tips en venn

Kontakt KABB

Telefon: 69 81 69 81
Epost: kabb@kabb.no

Powered by Cornerstone