Meny
Du er her:Hjem>maler>Sol og regn for unge voksne i Spania
Sol og regn for unge voksne i SpaniaDeltakere på vårturen til Spania.

Sol og regn for unge voksne i Spania

Publisert 02.05.2017
Nå har de vendt nesa hjemover, KABBs unge voksne på tur til Spania. Gjennom en drøy uke fikk de oppleve både sol og regn - og varmt fellesskap.

KABBs arrangementer er lagt til rette for at blinde og svaksynte skal ha fullt utbytte av aktivitetene det legges opp til. Sist uke har en gruppe voksen ungdom tilbrakt på Casa Montana - feriestedet like utenfor Malaga.
Her har det vært rom for  sol og bad ved bassenget, og tilbud om forskjellige utflukter i området. Noen har med seg egne ledsagere, ellers sørger KABB for at alle får den assistansen de har behov for når gruppa skal på tur - eller handle med seg ferieminner.

Sol og regn for unge voksne i Spania
Søndag besøkte KABB-gruppa sjømannskirken i Calahonda. Her møtes fastboende nordmenn og turister til grillbuffet og gudstjeneste på søndags ettermiddager. KABBs deltakere var selvsagt med på gudstjenesten, og som bildet viser var det full kirke til en høymesse med dåp og nattverd.
"Hjemme" på Casa Montana har gruppa hatt daglige samlinger etter frokost med samtale rundt spørsmål om tro og liv. Kåre Grumstad, som stiller som prest, sjåfør og altmuligmann, har innledet de fleste formiddagene. På kvelden rundes dagen av med en runde der alle deltakerne deler sine refleksjoner om dagen som har gått.

Sol og regn for unge voksne i SpaniaVivian er på tur med KABB for første gang

 

 

Første gang med KABB
Vivian Brandrud Nuth fra Bærum har vært på leir med KABB for første gang.
- Jeg leste om denne turen i medlemsbladet til Norges Blindeforbund, og syntes det så gøy ut, forteller hun.
Til tross for at hun ikke kjente noen som skulle være med, tok hun sjansen og meldte seg på.
- Jeg har truffet et par som jeg har møtt i blindeforbundet tidligere, men det har gått veldig greit å bli kjent med nye folk også.
Like før hjemreisen er det utflukten til landsbyen Mijas i fjellene et stykke fra Malaga hun husker best, og i kofferten ligger det minner både derfra og fra andre steder hun og de andre har besøkt.
Vivian har vært litt med i tensingkoret på hjemstedet, men er ikke så vant til kristne møter. På Casa Montana har samtaler om kristendom vært en del av det daglige programmet:
- Det har vært helt greit, ikke for mye. Jeg synes det har vært fint å høre hva andre mener om tro og kristendom.

I september setter KABB kursen mot Casa Montana igjen, da med deltakere over 50 år. 

Sol og regn for unge voksne i SpaniaKarl Anders Østergaard trakterte sjømannskirkens flygel før gudstjenesten. Karl Anders kan spille det meste fra salmeboken.

Tips en venn

Kontakt KABB

Telefon: 69 81 69 81
Epost: kabb@kabb.no

Powered by Cornerstone