Meny
Du er her:Hjem>maler>Hvilken Lydbibel passer for meg?
Hvilken Lydbibel passer for meg?

Hvilken Lydbibel passer for meg?

Oversikt over de forskjellige formatene
Publisert 28.02.2017
Bibel2011 på lyd finnes i ulike utgaver og det er viktig at du velger den utgaven som passer best for deg. Her følger informasjons som vi håper skal gjøre valget lettere for deg. KABB har produsert Lydbibelen for at alle kan lytte til Bibelens tekster. Her får du en kort oversikt over de utgavene vi har. Vist ikke dette er til hjelp, finnes det en god del informasjon på nettsiden eller du kan ringe til KABB på tlf. 69 81 69 81. Du kan enten kjøpe Lydbibelen på digikort (og da trenger du en digispiller) eller så kan du kjøpe Lydbibelen på CD eller SD-kort – da må du ha mulighet til å spille av mp3-filer fra CD eller SD-kort. Det finnes egne spesialutgaver for synshemmede som er produsert på DAISY. Da trenger du en DAISY-spiller.

 

 

CD- mp3

CDmp3 er standardformatet for deg som vil bruke en CD-spiller når du skal høre på Lydbibelen. Enten hjemme eller i bilen. Viktig! Du må sørge for at CDspilleren kan spille av mp3-filer. De aller fleste nye spillere kan dette, men det er likevel lurt å undersøke. Lydbibelen på mp3-CD er fordelt på 8 CD-plater. Når du er inne på den enkelte CD-platen, kan du klikke deg mellom de ulike bøkene og kapitlene på CD-platen.

Du kan enten kjøpe hele Lydbibelen eller NT på mp3-CD

Hvilken Lydbibel passer for meg?SD kort – mp3

SDkort-mp3 er for deg som vil ha Lydbibelen tilgjengelig på f.eks. PC, mobiltelefon eller mp3-spiller. Noen mobiltelefoner og mp3-spillere har egen inngang for SDkort, andre må kobles opp via en PC for å overføre lydfilene. Du kan også overføre lydfilene til f.eks  iTunes eller andre digitale avspillingsmuligheter. 

DAISY - SD kort og CD

DAISY er et spesialformat for synshemmede. Du bør i utgangspunktet bruke en DAISY-spiller for å spille av en DAISY-CD eller et DAISY-SDkort. Har du en DAISY-spiller, kan du velge mellom CD-utgave eller SD-kort. Har du en DAISY-spiller som kan bruke SD-kort, vil dette være det beste. Om du har en vanlig DAISY-spiller som kun kan ta CD-plater er valget enkelt.  Lydbibelen på DAISY anbefales ikke til andre enn de som bruker DAISY-spillere.

 

Tips en venn

Kontakt KABB

Telefon: 69 81 69 81
Epost: kabb@kabb.no

Powered by Cornerstone