Meny
Du er her:Hjem>Lydbøker
Lydbøker

Lydbøker

Publisert 26.04.2016
KABBs lydbibliotek tilbyr et stort utvalg bøker med kristent innhold for alle aldersgrupper og i alle sjangre. Alle syns- og lesehemmede som ikke kan bruke vanlige trykte bøker, kan bli lånere hos KABB. Biblioteket er åpent også for mennesker med dysleksi, fysiske begrensninger som innebærer at det er vanskelig å håndtere en bok, konsentrasjonsvansker m.m. For å bli låner, må du dokumentere at du har et syns- eller leseproblem, helst med en erklæring fra lege, lærer, optiker eller andre fagpersoner.

BokønskerLydbøker

Visste du , at du som låner hos oss kan være med å ønske deg en bok som du vil at vi skal lese inn?

Boktips er vi veldig glad i å få. Det er så mange som vet om og hører om bøker som kommer eller allerede finnes som det er verdt å lese inn. Bare ta kontakt, på telefon eller e-post, og vi lytter gjerne til forslagene dine.

Hvem kan låne bøker?

Du som av en eller annen grunn ikke kan lese en ordinær bok kan låne bøker hos oss. Det er bare å sende en e-post, ta en telefon eller et brev, og vi ordner det slik at du kan låne bøker hos oss. Det DU trenger er en Daisy-spiller, slik at du kan lytte til bøkene.

Boklån i biblioteket er gratis! 

Slik kan du høre lydbøker fra KABB:
- Med en Daisyspiller som bl.a gjør det mulig å navigere i boken. En slik spiller kan det søkes om i den lokale hjelpemiddelsentralen, og den kan også kjøpes direkte fra forhandler. Du får da tilsendt bøkene som cd-plater.
- Med en softwarespiller, slik at du kan lytte til bøkene f.eks. fra PC.
- Med appen Lydhør kan du spille av bøkene på mp3-spiller, smarttelefon eller leseberett tilkoblet internett.

KABBs lydbibliotek er et av to offentlig godkjente biblioteker for syns- og lesehemmede i Norge. Det andre er Norsk Lyd- og blindeskriftbibliotek. De to bibliotekene har felles utlånssystem, slik at du som låner har du tilgang til hele utvalget av bøker i begge bibliotekene.

Lydbøker

Tips en venn

Kontakt KABB

Telefon: 69 81 69 81
Epost: kabb@kabb.no

Powered by Cornerstone