Meny
Du er her:Hjem>Om oss>Utleie >Utleie i Spania (Foreningen Midtun)

Utleie i Spania (Foreningen Midtun)

Villa i rolig boligstrøk - til utleie på ukebasis
Publisert 26.04.2016
Ferie på solkysten i Spania, Malaga? Casa Montana "Huset i fjellet" ligger i underkant av 10 km innover i landet fra Malaga flyplass, som ligger ved Spanias solkyst (Costa del Sol). Huset eies av foreningen Midtun og administreres av KABB.

Utleie i Spania (Foreningen Midtun) Huset i SpaniaHuset er i to etasjer, er på ca 450 kvadratmeter og har 11 soverom.  Det er 8 dobbeltrom og 3 enkeltrom med maksimal antall sengeplasser på 22 (siden noen av rommene kan få inn ekstra seng - i tillegg er det noen barnesenger som kan settes inn på noen av rommene og da kan det være plass til 24). Alle dobbeltrommene har bad med enten dusj eller badekar. Enkeltrommene har eget bad med toalett og vask men må dele dusj i tilknytning til disse tre rommene. I den usjenerte hagen er det et svømmebasseng (ca 8 x 5 meter), flere gode sitteplasser og strandstoler og mange nydelige blomster og vekster.                                  Utleie i Spania (Foreningen Midtun)

Alle gjestene kommer til oppredde senger og det er håndklær på rommene. Gjestene må selv sørge for mat. Enten ved å tilberede dette i et godt utstyrt kjøkken, eller om man velger å spise på en av de mange restaurantene i nærområdet.

Stedet kan leies ut til grupper som bruker hele stedet og utleieperiodene er på minimum 7 dager. Ønsker du flere dager, betaler du for de ekstra døgnene du bruker huset. For å komme seg rundt i området,  anbefales det å leie bil for å komme seg rundt. Det er billigst å leie bil på forhånd. F.eks www.leiebilmalaga.no eller hos Firefly (som er en billig og grei utleier av ikke helt nye biler og det er praktisk siden utleieren holder til på flyplassen).

Midtun har lokalt ansatte som sørger for at hagen er velstelt, bassenget er rent, at huset er rent og ryddig og de kan kontaktes under oppholdet om noe


Priser 2016 pr. uke:    Utleie i Spania (Foreningen Midtun) Huset i Spania 2

1. okt.- 17. des. kr 16 000

18. des - 4.jan kr. 19 000 


Se om huset er ledig når du ønsker deg en varm Spaniaopplevelse:
Se link: Bookingkartet på OwnersDirect

Alle som ønsker det, kan leie "Casa Montana". Medlemmer i KABB og Midtun får medlemsrabatt på 10% - noe som gjelder for hele reisefølget. 

Referanse: Kåre Johan Eikrem var gjest i huset høsten 2014

Hei.

Vi hadde en fantastisk uke på Casa Montana. Spesielt vil jeg fremheve kjøkkenet og grillen samt bassenget som var stort nok for litt svømmetrening. Alle var overveldet over standarden på romene med eget bad så dette huset passer meget bra med full utnyttelse. Omgivelsene med avstand til strand, fjell og sykkelruter gav oss nok av utfordringer til å utnytte dagene før vi samlet oss rundt bassenget for en god middag. Med kort veg til Lidl og Mercadanoet i sentrum handlet vi inn alt som vi trengte. De er masse av sjømat og kjøtt i god kvalitet som en kan bearbeide på kjøkkenet eller på grillen.  Vi kjørte både til Granada og Gibraltar som bare ligg ett par timer fra huset. De som vil gå på ski fra sesongen som starter 1 desember i Sierra Nevada kan også ha dette huset som utgangspunktet. Det var mye hunder i området som gjødde hele natten, men for oss betydde dette ikke noe negativt. Kjører en opp i øvre delen av byggefeltet kan man komme inn på en sti som tar ett par timer opp til ca 700 høgdemeter der en ser ut i havet. Det lokale vertskapet fungerte meget bra og var på plass så snart vi ringde om ett par småting.

Vi kommer gjerne tilbake.

Link til Ekrems blogg: Klikk her

Utleie i Spania (Foreningen Midtun) For mer info, eller for bestilling

Ta kontakt med Inger Slang i KABB på tlf: 69 81 69 81 eller e-post: casamontana.midtun@kabb.no. 

 

KABB arrangerte en tur hit i april 2016 for unge voksne synshemmede. Turen ble en knallsuksess, stedet anbefales også av synshemmede.

 

 

Relaterte artikler
Tips en venn

Kontakt KABB

Telefon: 69 81 69 81
Epost: kabb@kabb.no

Powered by Cornerstone