Sommerbilde

Arrangementer 2018

Våre arrangementer er gode møteplasser for synshemmede og deres familier, tilpasset alle aldersgrupper. Her datoene for 2018.  

 

Hør reportasjer fra arrangementer i 2017.

Retreat på Høgsveen: 5. – 8. april

5. – 8. april vil bli dager hvor vi trekker oss tilbake fra hverdagens mas. Her vil det bli tid og gode rammer for å kunne lytte til sitt eget indre og til Gud. Dagsprogrammet vil romme faste bønnetider i kapellet, tid for bibelmeditasjon hvile, vandring og mulighet for samtale.

Det blir gitt veiledning underveis, så om du ikke har vært på retreat før, går det helt fint. Høgsveen retreat og gjestegård ligger høyt og fritt øverst i Furnesåsen i Ringsaker med flott utsikt over Mjøsa.

 

Storfamiliesamling på Storaas: 10. – 13. mai

Vi gjentar suksessen fra 2017 og inviterer KABBvenner i alle aldere til hyggelig fellesskap. Storaas utenfor Kongsberg byr på trivelige omgivelser med gode turmuligheter. Det blir opplegg tilpasset barna og interessante temaer for de voksne. Mer informasjon om foredragsholder og program kommer senere.

– Vi har hatt det så fint her. Det er viktig å samles på tvers av generasjonene, særlig i vår tid der det ser ut til at vi lever i forskjellige leire. Her blir flere aldersgrupper smidd sammen. Dette sa en begeistret Gunnar Uppstad om Storfamiliesamlingen i 2017.

KABB er godt i gang med planleggingen av tema og gjester, og ser fram til en storfamiliesamling der alle aldersgrupper får bidra.

Som i fjor setter vi opp buss fra Oslo Bussterminal.

 

Sol, bad og skrivetips i Spania: 11. – 16. juni.

Etter suksessen med «Synlige stemmer», et skribentprosjekt på kabb.no, tilbyr vi en tur med frivillig skrivekurs. Her er det mulighet med en veiledet skriveøkt hver dag, men om du heller vil nyte livet på terrassen i fred og ro, er du også velkommen til det.

Oppholdet inneholder besøk til koselige byer og turistattraksjoner i nærheten, restaurantbesøk, shopping, fine strender og sol og bad ved bassenget i hagen i feriehuset Casa Montana. Dette er en tur med lave skuldre der man kan nyte dagene med godt tilrettelagt opplegg.

 

Barne- og familieleir på Stenbekk leirsted: 31. juli – 4. august.

Glede og felleskap er stikkord for KABBs barne- og familieleirer. KABB legger til rette for familier som har et synshemmet familiemedlem, enten det er barn eller voksne. Vi ønsker at familiene sammen kan delta i aktiviteter og at alle skal få være med på noe de mestrer og synes er gøy.

Leiren er i år på Stenbekk utenfor Sarpsborg. Av aktiviteter kan vi nevne: utflukt til Tusenfryd, klatrepark, badeland og aktiviteter på stedet med lavvo og klatrevegg. Deltakerne får også være med på bibelsamlinger og god undervisning tilpasset barna. Egne samlinger for de voksne om kvelden.

Go for it: 21. – 23. september.

En helg med gokartkjøring, adrenalin og høyt turtall, lite søvn, mye god mat, quiz i alle varianter, samtaler humor og godt fellesskap.

Seniortur til Spania: 9. – 20. september.

– Selv om jeg ikke har sett noe, sitter jeg igjen med mange fine inntrykk, sier Åse Stenersby (91) som var den eldste deltageren på seniorturen til Spania i september 2017. Det var første gangen KABB arrangerte en slik tur og det er allerede så godt som fulltegnet for 2018.

Se leirbrosjyre med priser her.

Leirliv 2018

Påmeldingsskjema