Bibelen som MP 3 CD og på sd-kort

Hvilken lydbibel skal jeg velge?

KABB har lest inn Bibel2011 på lyd. Nå kan du velge om du vil ha 90 timer med bibelinnlesning på en liten minnebrikke eller på 8 CD-plater.

Bibelen kapittel for kapittel

Lydbibelen fra KABB er produsert som mp3-filer. Lydfilene er lagret på enten CD-plater eller SD-kort (minnebrikke). Du trenger en CD-spiller med mp3-funksjon for å lytte til Lydbibelen. Det er f.eks mange som har stor glede av å lytte til Bibelen når de kjører bil.

Det er også mange som har digitale spillere som de bruker til musikk, podcast og lydbøker. Da er det enklest å kjøpe Lydbibelen på SD-kort for å overføre lydfilene fra en PC og til en eller flere digitale spillere. Hele Bibelen er lagret i 66 ulike mapper (en for hver bok) og delt inn i kapitler.  Det er enkelt å komme seg fra bok til bok og videre fra kapittel til kapittel.

Bibelen vers for vers

For at Lydbibelen skal være et godt oppslagsverk for synshemmede, har KABB laget en DAISY-utgave. DAISY er en internasjonal standard for produksjon av lydbøker for syns- og lesehemmede. Den som har en DAISY-spiller kan dermed klikke seg frem til kapitler og vers i Bibelen. Til sammen har Bibelen over 30.000 vers, og dermed blir det like mange lydfiler i denne utgaven. KABB har både Bibelen og NT på DAISY-CD og som DAISY-versjon på SD-kort.

Lydbibelen som nedlast

Det er mulig å kjøpe deler eller hele Lydbibelen på iTunes og på audble.com. Søk etter Bibelen eller Bibelens bøker.

Om du allerede abonnerer på Storytel, så finnes også Lydbibelen der. Har du et abonnement, har du tilgang til Lydbibelen hele døgnet.