båtliv

Lyd-reportasjer fra arrangementer i 2017

Spania for unge voksne

Dette er en reportasje fra KABBs tur til Spania i april 2017. Et arrangement hvor vi hadde med oss 20 unge voksne til Casa Montana, et feriehus utenfor Malaga, eid av Foreningen Midtun. Reportasjen er produsert av Jon Ivar Dypedal og ble først sendt på KABBmagasinet nummer 6 i 2017.

Storfamiliesamling på Storaas

I juni 2017 arrangerte KABB storfamiliesamling på Storaas Gjestegård utenfor Kongsberg. Omkring 80 personer og 5 førerhunder koste seg med sang og musikk, møter, konsert og kaffe i fire dager. Reportasjen er produsert av Kari Undeland.

Barne- og familieleir

Hver sommer arrangerer KABB en barne- og familieleir for familier hvor enten foreldre eller barn er synshemmet. Denne sommeren gikk turen til Haralvigen utefor Kristiansad og stikkord for turen var glede, felleskap og sjøsprøyt. Reportasjen er laget av Kari Undeland.

Nordisk konferanse – Danmark

Hvert tredje år blir det arrangert et felles nordisk stevne hvor synshemmede deltakere fra de nordiske landene samles. I 2017 ble Nordisk konferanse arrangert på Løgum kloster helt sør i Danmark med 40 deltagere fra Norge. Reportasjen er produsert av Kari Undeland.

Spania for seniorer

I september 2017 reiste KABB med en gruppe pensjonister til Casa Montana Spania. De opplevde sol og varme, basseng og god tid til både sosialt og åndelig felleskap. Innslaget er laget av Frank Tangen.

Go for it 2017

Et av de faste arrangementene vi har i KABB er Go for it hvor vi samler unge voksne fra hele landet til blant annet gokartkjøring på bane. Arrangementet fant sted på KABBhuset i Askim i september 2017. Innslaget er produsert av Jon Ivar Dypedal.

Tale av Asbjørn Gabrielsen – En smakebit fra kveldsamling på Storaas

Asbjørn Gabrielsen jobber i Søgne menighet, han har mastergrad i praktisk teologi og er styremedlem i KABB. Her er et opptak av en humoristisk tale fra storfamiliesamlingen 2017.