Home Arrangementer Sommertreff i Stavern

Sommertreff i Stavern

Tema for KABB sitt sommetreff er «Livs- og trosmestring». Nå setter vi sammen de siste detaljene i programmet. Vi har blant annet invitert psykologspesialist og foredragsholder Janette Røseth til å bli med oss en av dagene. – Jeg opptatt av livssorg og livsglede, og hvordan disse går hånd i hånd, og hvordan vi med enkle verktøy i hverdagen får økt livsglede.  

Anna Dalaker, sykehjemsprest i Stavanger, har skrevet boken «Tro en kilde til livsmot». Hun skal ha et foredrag om tro når livet gjør vondt og delta i gudstjenesten.

Sommertreffet er fra 19.-23. juni og Stavern ligger midt i hjertet av Sommernorge. Derfor blir det selvfølgelig utflukt og turer i skjærgården, både til lands og til vanns. En av dagene setter vi kursen mot Andebu og får oppleve en spennende musikalsk overraskelse i Tomaskirken, verdens eneste sansekirke, som eies av stiftelsen Signo.  

Med oss på laget har vi flere sterke og gode bidragsytere fra vårt eget KABBmiljø. Heidi Andersen Madsen, Kurt Ove Mæland og Gunnar Ajer skal blant annet bidra i arrangementet. 

Vi har flere overraskelser på lur, både kulturelle og musikalske, det er bare å glede seg. Her blir det føde både for kropp og sjel. Vi gleder til oss måltider, opplevelser og fellesskap med gode muligheter til å stifte nye bekjentskaper, treffe gamle kjente og dele erfaringer.  

Vi gjør det enkelt for deg å finne frem og tilbyr fellesreise fra både Oslo og Kristiansand. Men du må gjerne ta deg frem på egenhånd.  

Priser 

Arrangementet mottar tilskudd fra Bufdir til fritidstiltak for personer med funksjonsnedsettelser.  

Har du med deg en personlig ledsager går vedkommende gratis. Vi forutsetter da at du får den bistanden du har behov for fra din ledsager.  

Du kan velge to ulike bostandarder:  

1: Enkelt- eller dobbeltrom med kun vask på rommet, du må dele toalett og dusj med andre. Enkeltrom: 2750 kr. Dobbeltrom 2500 kr 

2: Enkelt- eller dobbeltrom med eget badeværelse. Enkeltrom: 3900 kr. Dobbeltrom 3500 kr.  

Alle priser inkluderer full pensjon.  

Medlemmer av KABB får dekket alle reiseutgifter over 500 kroner. Er du ikke medlem kan du bli medlem.  

Dato

19 - 23 jun 2024
Expired!

Tid

17:00 - 13:00