Home Arrangementer AVLYST Barne- og familieleir med vikingtema 6. – 10. august
Saga Oseberg er en kopi av et ekte vikingskip

AVLYST Barne- og familieleir med vikingtema 6. – 10. august

Dette arrangementet er dessverre avlyst på grunn av den usikre koronasituasjonen. Under kan du lese hva vi hadde planlagt, og det er store sjanser for at et lignende arrangement kommer neste år.

Har du lyst til å lære mer om vikinger, seile med vikingskip og bli kjent med andre synshemmede barn? Da er KABBs tilrettelagte barne- og familieleir for synshemmede noe for deg og familien din.

I samarbeid med Midgard Vikingsenter Horten, Saga Oseberg i Tønsberg og feriestedet Gurvika i Nevlunghavn inviterer vi små og store vikinger til KABBleir fredag 6. til tirsdag 10. august. Og ikke nok med, sammen med Heidi og Torkjel Halvorsen, blir det spennende og morsomme samlinger på leiren.

Vi bor på Gurvika som ligger i den praktfulle skjærgården i Nevlunghavn i Larvik . Dette er et feriested tilrettelagt for funksjonshemmede. Her er det strand, mange aktivitetsmuligheter og innendørs svømmebasseng. Vi har vår egne tilrettelagte samlinger og ulike programposter. Vi reiser med buss til Midgard ved Horten og Saga Oseberg i Tønsberg. På kveldene blir det hyggelige kveldssamlinger med underholdning, høytlesning, pysjparade og leirmoro. Vi legger vekt på god tid til å bli kjent med hverandre.

Leir og aktiviteter er tilrettelagt for personer med synstap. KABB stiller med ekstra ledsagere og aktivitører.

Tid: 6. – 10. august
Pris: kr 1000 per person
makspris per familie kr 4000,-

Leiren har plass til 30 deltakere inkludert ledere fra KABB.

Påmelding til KABB på telefon 69 81 69 81 eller e-post: kabb@kabb.no

Kontakt Øyvind Woie dersom du har spesielle spørsmål eller ting du lurer på, 400 20 801 eller oyvind.woie@kabb.no

Vi er fremdeles i en pandemi og håper ting endrer seg til det bedre i august. Målet er å arrangere leir, men vi forholder oss til de gjeldende retningslinjer og inviterer barn og familier til å melde seg på. Det er full refusjon av alle utgifter om leiren skulle bli avlyst.

Dato

06 - 10 aug 2021
Expired!

Tid

08:00 - 18:00