Home Arrangementer Bokbad Agder forening av KABB

Bokbad Agder forening av KABB

Velkommen til temakveld og bokbad med prest og forfatter Jostein Ørum. Vi samles i Lund menighet, Marviksveien 5, torsdag 18. april klokken 19.00

Arrangementet er åpent for alle.

Jostein Ørum er prest og forfatter av bøker og sanger. Han er bosatt i Grimstad, er gift og far til fire sønner. Ørum har siden debuten i 2012 gitt ut en ny bok (nesten) hvert år. Samtidig deler han ofte sine refleksjoner omkring tekster og tro i Vårt Lands spalter.

Om boken Østover:

Mens Paulus foretok misjonsreiser vestover, dro de fleste andre apostlene mot øst. Her har kirken en nesten totusenårig tradisjon, men hva står igjen i dag?

Jostein Ørums leting etter apostlenes spor er en tankevekkende reiseskildring som strekker seg fra Middelhavet og østover til India.

Kirken i øst blør. De kristne utgjør en stadig mindre minoritet. Men de er stolte av sin arv fra apostlene, til tross for presset de lever under. Ørum møter mennesker med en tro og en praksis som kan virke fremmed, men likevel gjenkjennelig.

Dette er fortellingen om hva som kan ha skjedd med apostlene som reiste østover, og om menneskene som tar vare på deres arv i vår tid. (Omtale fra Verbum forlag.)

Dato

18 apr 2024
Expired!

Tid

19:00