Home Arrangementer Idemyldring om synstolkeprosjekt

Idemyldring om synstolkeprosjekt

Dette blir et litt annerledes Tekstverksted. Vi skal fortelle om KABB sitt prosjekt i Asker prosti, som handler om synstolking i kirken. Hva må til for at gudstjenester, begravelser, bryllup og ander arrangementer eller seremonier i kirken blir trygge og tilgjengelige hvis man er blind, svaksynt eller lesehemmet?
Organisasjonsdiakon Hilde Løwén Grumstad leder møtet. Vihar med oss Marita Bjørke Ådland, sokneprest i Slemmestad. Hun er sentral i prosjektet, og har vært med på flere tekstverksteder med KABB. Anette Nordmo, kantor i Slemmestad og Hege Norset Blichfeldt er med i prosjektet, og på nettmøtet.
 For at prosjektet skal gi et godt resultat trenger vi tips og ideer fra flere i målgruppa. Hva ønsker du deg av tilrettelegging i kirka? Hvordan kan vi få til synstolking på en god måte? Dette nettmøtet er for deg som går i kirken ofte, eller nesten aldri. De fleste av oss er i kontakt med kirken i løpet av livet. Hva vil gjøre det bedre for deg å delta?»

Samlingene foregår via Zoom og er et videomøte.

For å bli med kan du trykke på denne lenken:
https://us02web.zoom.us/j/81851114433
Dette gjelder deg som deltar fra mobiltelefon, pc eller nettbrett.

Du kan også ringe inn til nettmøtet fra en hvilken som helst telefon og delta gjennom telefonen. Da ringer du telefonnummer: 239 605 88
Når du på engelsk blir bedt om slå møte-id/meeting ID, tast denne tallkoden med firkanttast til slutt:  818 511 144 33#

Hvis du vil være med på møtet med mobil, men synes det er vanskelig med det lange nummeret, kan du ta kontakt med diakonen 978 94 370. Hun vil hjelpe deg med å lage en fast nettmøtekontakt i kontaktlista du har på mobilen.

Velkommen!

Dato

24 apr 2024
Expired!

Tid

19:00