Home Arrangementer Tekstverksted med Marita Bjørke Ådland på allehelgensaften
Halloween gresskar

Tekstverksted med Marita Bjørke Ådland på allehelgensaften

Lei av knask eller knep? Bli med på tekstverksted med KABB, tirsdag 31. oktober kl 19.00. Alle som liker halloween er også hjertelig velkommen til å bli med!

Vi er så heldig at vi har fått med oss Marita Bjørke Ådland. Hun deler sine tanker om søndagens tekst for Allehelgens dag, 5. november. Du finner tekstene under her.

Marita er til daglig sogneprest i Slemmestad og Nærsnes menighet. Hun er også godt kjent som andaktsholder i avisen Vårt Land, skriver egne dikt og bøker. Hun har blant annet laget Adventspodden fra Den norske kirke, klikk her.

Samlingen ledes av KABBdiakon Hilde Grumstad.

Møtet er åpent for alle, starter kl. 19 og varer ca. en time. Vi håper du blir med og deler dine tanker også.

For å bli med på møtet kan du trykke på denne lenken:
https://us02web.zoom.us/j/81851114433
Dette gjelder deg som deltar fra mobiltelefon, pc eller nettbrett.

Dersom du vil ringe inn til nettmøtet fra en hvilken som helst telefon, så ringer du telefonnummer: 239 605 88
Når du på engelsk blir bedt om slå møte-id/meeting ID, tast denne tallkoden med firkanttast til slutt:  818 511 144 33#

Her finner du teksten:

Matteus 5,1-12
1 Da Jesus så folkemengden, gikk han opp i fjellet. Der satte han seg, og disiplene samlet seg om ham. 2 Han tok til orde og lærte dem: 3 «Salige er de som er fattige i ånden, for himmelriket er deres. 4 Salige er de som sørger, for de skal trøstes.5 Salige er de ydmyke, for de skal arve jorden. 6 Salige er de som hungrer og tørster etter rettferdigheten, for de skal mettes. 7 Salige er de barmhjertige, for de skal få barmhjertighet.8 Salige er de rene av hjertet, for de skal se Gud. 9 Salige er de som skaper fred, for de skal kalles Guds bar10 Salige er de som blir forfulgt for rettferdighets skyld, for himmelriket er deres.11 Ja, salige er dere når de for min skyld håner og forfølger dere, lyver og snakker ondt om dere på alle vis. 12 Gled og fryd dere, for stor er lønnen dere har i himmelen. Slik forfulgte de også profetene før dere.

Lenke til tekstene på Bibelselskapets sider: https://bibel.no/nettbibelen/kirkearets-tekster?snorder=81

 

 

Dato

31 okt 2023
Expired!

Tid

19:00 - 20:00