Home Arrangementer Boklansering: «Innblikk» av Heidi Halvorsen
Dette er et bokcover som viser en skog tegnet som en rund tegning.

Boklansering: «Innblikk» av Heidi Halvorsen

KABB er stolte over å få invitere til lansering av Heidi Halvorsen sin andre bok i Revetal bibliotek 21. september, kl. 18.00.

Heidi er en dyktig forfatter med en særegen stil og tone. Hun er en svært god formidler med en spesiell tilstedeværelse.

«Innblikk» finnes både som vanlig papirbok, i punktskrift, som e-bok og lydbok. Heidi leser diktene i lydboka, Helga Samset leser lengre tekster.

Bli med på lansering i Revetal bibliotek 21. september 2022, kl 18.00 – 20.00. Vi byr på deilige dikt, sang og musikk – møte med forfatteren og hyggelige overraskelser.

Vi servere pizza og andre godsaker og vil gjerne at du melder deg på arrangementet her.

Arrangmentet er lagt ut på facebook, du kan dele det og melde deg på. 

Du kan også melde deg på til KABB ved å sende epost til kabb@kabb.no eller ring 69 81 69 81

Forord til «Innblikk»:
Diktene og tekstene som fyller denne boka, er skrevet over flere år. Det er på mange måter litt som fotografier. Øyeblikksbilder av opplevelser og hendelser, og følelser og tanker knytta til dem.

Mye av det jeg skriver, handler om hverdagen uten syn. Jeg har vært blind siden 2008, og i årene som har gått siden da, har jeg fått mange erfaringer som jeg ellers ikke ville hatt. Møtet med skogen og naturen er en av disse erfaringene, en av de fineste jeg vet.

Å leve uten å se gjør det vanskelig, om ikke umulig, å ta inn livet på avstand. Hørsel, lukt, berøring og smak er sanser som i større grad er nærere og tettere på. Jeg må ut i det som skjer, ut i livet, for å få det med meg.

Jeg tror jeg har fått lære å ta imot den gaven det er å leve livet med mer åpne hender enn jeg gjorde før. Det er ikke alltid det lykkes. Av og til er det ikke tid eller rom for det, og av og til har jeg ikke mot eller krefter til å ta sjansen.

Alt dette speiler seg i tekster og dikt i denne boka. Jeg håper du i tillegg til å få litt innblikk i min hverdag, vil finne deg selv igjen i din egen.

Heidi Halvorsen

Dato

21 sep 2023
Expired!

Tid

18:00 - 20:00