Home Arrangementer Fotokurs for synshemmede – nettkurs med påmelding

Fotokurs for synshemmede – nettkurs med påmelding


KABB inviterer til fotokurs for deg som har en synshemming, og eier et mobilkamera – eller noe mer avansert utstyr. Kurset foregår på nettplattformen Zoom.

Deltagerne får hver kurskveld en oppgave som de skal løse til neste kurskveld. Oppgavene er enkle, men viktige, og kan løses i din egen stue eller nabolag. På den neste kurskvelden går vi gjennom bildene og samtaler om hva den enkelte har villet fortelle, hva har vært viktig, hva var vanskelig å få til? Og vi beveger oss videre til spørsmål som: Hva er egentlig et godt bilde? Innimellom vil det bli tid til mer tekniske spørsmål om fotografi – som dybdeskarphet, komposisjon og kontraster.

Kursleder er Pål A. Berg – prisbelønnet fotograf som liker å arbeide med dokumentar fotografi – og prosjekter som går over lang tid. Og som gleder seg til å møte deltakerne – for som han selv sier:
– I dette kurset er det jeg som har mest å lære!

Start: Onsdag 24. mars 2021 kl. 18.00
Fire kurskvelder, ca. 1,5 timer hver gang
Begrenset deltakerantall
Kurset er gratis, med støtte fra Stiftelsen Dam.

Påmelding og spørsmål: E-post til kabb@kabb.no eller tlf. 69816981
De som melder seg på, vil bli kontaktet for at vi skal få vite litt mer om erfaring med foto, og kunne sette sammen en best mulig gruppe. Vi gir endelig bekreftelse innen 1. mars til de som kommer med på første kurs, og vurderer å sette opp flere kurs ved behov.

Deltakerne får informasjon om innlogging, tekniske løsninger osv., når kurset nærmer seg.

Dato

07 apr 2021
Expired!

Tid

18:00 - 19:30