Home Arrangementer Gospelexplosion festival i Oslo konserthus

Gospelexplosion festival i Oslo konserthus

Flere sanger og musikere på et bilde

Liker du å synge gospel? Nå kan du lære mer!

Liker du å synge gospel? Har du lyst til å prøve å synge gospel i et stort gospelkor? Har du lyst til å bli kjent med andre som er glade i gospelmusikk?

I samarbeid med Gospel Explosion inviterer vi deg til tidenes gospelfest i Oslo Konserthus fredag 10.- søndag 12. mars 2023. Arrangementet starter kl 17.30 på fredag og avsluttes cirka kl 15.00 på søndag.

Vi inviterer alle som elsker å synge til tidenes gospelfest i Oslo Konserthus! En helg full av sang, seminarer, konserter og fellesskap.

Gospel Explosion ønsker alle som vil være med å synge til å melde seg på.

KABB tilrettelegger alt av materiell og stiller med ledsager dersom du ikke har en gospelsyngende ledsager du vil ha med. Send en epost til kabb@kabb.no eller ring KABB-diakon Hilde Grumstad 978 94 370 dersom du er interessert eller ønsker mer informasjon.

KABB dekker alle utgifter for ledsager, KABBdeltaker betaler 2500 kroner for overnatting og mat for hele hele helgen. Dersom du bor hjemme, hos bestemor eller ligge på gata får du være med for 1000 kroner.

Du må ikke synge i kor til vanlig for å være med. Her er alle velkommen. Men om du synger i kor, ta gjerne med deg hele gjengen og lag fest sammen med oss.

Vi har invitert noen av våre venner til å bli med, og flere er på vei.

Bare hør her: Lurine Cato, artist og inspirator, Ragnhild Hiis Ånestad, leder for SoulChildren-bevegelsen, Aril Schøld, leder for Stavanger Gospel Company. Ole Børud, artist og låtskriver. Har vært med Gospel Explosion helt fra starten, Kine L Fossheim, sanger og en av de som har vært med Gospel Explosion fra starten, Isaac Cates, kordirigent og sanger fra Kansas City, Thor Haavik, prest og formidler og Leif Ingvald Skaug, leder og inspirator i Gospel Explosion Band.

 

Dato

10 - 12 mar 2023
Expired!

Tid

17:00 - 15:00