Home Arrangementer «Håp i vintermørket» – salmesang for alle i Teglen, Spikkestad

«Håp i vintermørket» – salmesang for alle i Teglen, Spikkestad

Bildet: Øverst fra venstre Solveig Marie Oma, Ulf Nilsen, nederst Annette Nordmo og forsidevignetten på salmeboka

Sted: Teglen – Spikkestad kirke og kultursenter, C. A. Johansens plass 1, Spikkestad

Tid: Lørdag 3. februar kl. 16:00-17:30

Musikere: Annette Nordmo, Ulf Nilsen, Hege Nordseth Blichfeldt, Solveig Marie Oma og deltagere fra KABB’s salmebokprosjekt.

For første gang samler vi tre synshemmede organister til opptreden sammen, for å markere at salmeboka nå foreligger som e-bok, tilgjengelig for alle. KABB er i gang med et prosjekt i samarbeid med Asker prosti og kirkerådet om å gjøre gudstjenester og kirkelige handlinger bedre tilgjengelig for mennesker med nedsatt syn og lesevansker. Derfor er det naturlig å legge denne begivenheten til Askers nyeste kirkerom.

Hjertelig velkommen til en time med salmer og musikk der alle som vil kan synge med. Salmetekstene vil være tilgjengelig i både storskrift, punktskrift og digitale formater slik at flest mulig kan lese. Vi kommer også til å legge ut salmenumrene før arrangementet for de som vil se på dem på forhånd.

Mange føler at kaos og mørke trenger seg på for tida. Trenger du en pause, så kom til Teglen og opplev hvor godt det gjør å synge og lytte til noen av perlene fra salmeboka. KABB (Kristent arbeid blant blinde og svaksynte), har jobbet aktivt i det siste med å gjøre salmeboka lesbar for alle. Dette arrangementet er også en feiring av E-bok-versjonen av salmeboka som kom ut før jul. Alle musikerne som bidrar leser salmetekster og noter med andre formater enn den vanlige boka.
I dette arrangementet deltar også lokale sangere fra kirken i Asker som forsangere.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, og vi byr på kaffe og kringle for dem som har tid til å bli igjen litt.

Teglen ligger kloss inntil jernbanestasjonen i Spikkestad. Fra Oslo S går det tog to ganger i timen – 11 og 41 minutter over hver time. Reisen tar 52 minutter.

Utøvere:

Ulf Nilsen: orgel, piano, fiolin mm.

Annette Nordmo: orgel, piano mm.

Solveig-Marie Oma: orgel, piano

Hege Nordseth Blichfeldt: trompet

Tanita Thomassen: solosang

Solveig Skjærstad: solosang

Forsangergruppe med sangere fra lokale menigheter

Dato

03 feb 2024
Expired!

Tid

16:00 - 17:30