Home Arrangementer Har kirken plass til blinde og svaksynte ansatte? Frokostmøte 18. mai kl. 08.30

Har kirken plass til blinde og svaksynte ansatte? Frokostmøte 18. mai kl. 08.30

(Ekstern arrangør: Kirkerådet)

KABB har gjennom en rekke podkaster og artikler rettet søkelyset på digital diskriminering av synshemmede i arbeidslivet, blant annet i Den norske kirke.
Nå ønsker kirkerådet å ta tak i problemstillingen, og arrangerer frokostmøte med tittelen: «Har kirken plass til blinde og svaksynte ansatte?»
onsdag 18. mai kl. 08.30. Møtet skjer fysisk på Kirkens hus i Oslo, men strømmes på Facebook, og kan følges av alle der, se linken nedenfor. Vi oppfordrer alle som er interessert i temaet til å følge dette møtet, enten du er kirkeansatt eller ikke!

Her er kirkerådets omtale av møtet:

«Ansatte i Den norske kirke med ulike funksjonsnedsettelser har den siste tiden fortalt om sine erfaringer med de digitale løsningene de bruker i sin jobb. Mange opplever store utfordringer og en arbeidshverdag som nesten ikke går rundt. Hvordan kan kirken som arbeidsgiver bedre ivareta arbeidstakere som har behov for ekstra tilrettelegging?

Kantor Annette Nordmo i Slemmestad og Nærsnes menighet, Kjersti Langås Hvalen, prest i Sinsen menighet, og generalsekretær Øyvind Woie i KABB – Kristent arbeid blant blinde og svaksynte deltar, det samme gjør kirkerådsdirektør Ingrid Vad Nilsen og representanter fra digitaliseringsseksjonen i Kirkerådet.

Frokostmøtet finner sted fysisk på Kirkens hus i Oslo, men kan også følges via strømming her:
https://youtu.be/Fcc8F20OY0g «

Dato

18 mai 2022
Expired!

Tid

08:30 - 09:30