Home Arrangementer nettmøte Inspirasjonskveld på nett med Helge Gudmundsen. Onsdag 9. februar kl. 19.

Inspirasjonskveld på nett med Helge Gudmundsen. Onsdag 9. februar kl. 19.

 

Helge Gudmundsen og fotballkompis Mads

 

Vi inviterer til inspirasjonskveld med Helge Gudmundsen. Her blir det salmer og fotball med radiopersonligheten som brenner for å se mennesket foran diagnosen.

Mange vil nok kjenne igjen stemmen fra «Salmer til alle tider» og andre program i NRK. Han begynte arbeidet i NRK i 1986 som produsent for morgenandaktene. «Salmer til alle tider» så dagens lys i 1993, og Helge var programleder for dette programmet helt til han sluttet i NRK i 2015. Når han ser tilbake på 29 år i NRK, er han ikke i tvil. Det største han fikk oppleve gjennom disse årene var «Salmeboka minutt for minutt» da 200 kor og solister sang 899 salmer på direkte-TV. Det var Helge som tok initiativet til dette store salmeprosjektet, og nå har han skrevet bok om det som skjedde i Vår Frue kirke den første adventshelga i 2014.

Boka om dette prosjektet er lest inn av Gudmundsen selv, og kan lånes av alle som hasr tilgang til KABBs lydbibliotek. Boknummer 8039903.

 

Helge Gudmundsen har vært aktiv på sin fritid. Ikke minst som frivillig i 32 år for sitt lokale idrettslag, Flatås IL i Trondheim. Da han var leder for Fotball- avdelingen startet han opp med Tilrettelagt fotball i 1996. Et fotballtilbud for spillere med ulike funksjonsnedsettelser – idrett for alle. Når han nå ser tilbake på 25 år som trener og leder for fotballaget Flatås Lions, er det ett ord som henger høyt; Menneskeverd.
Det blir en fortelling om å se mennesket bak diagnosen, eller kanskje det er bedre å se menneske foran diagnosen. At personen er viktigere og mer verdifull enn hva den enkelte presterer. Det skaper trygghet, og et miljø preget av prestasjonsglede der hver enkelt spiller får prestere ut fra egen forutsetning. Da blir det verdifulle øyeblikk av mestringsglede og livsglede.

I kveldens nettmøte forteller Helge Gudmundsen om sitt engasjement, og det blir mulighet for samtale og spørsmål.

Møtet er åpent for alle, starter kl. 19 og varer inntil halvannen time.

For å bli med på møtet kan du trykke på denne lenken:
https://us02web.zoom.us/j/81851114433
Dette gjelder deg som deltar fra mobiltelefon, pc eller nettbrett.

Fra telefon ringer du tlf.  23960588
Når du blir bedt om slå møte-id, tast disse tallene:  818 5111 4433

 

 

 

Dato

09 feb 2022
Expired!

Tid

19:00 - 20:30
Kategori