Home Arrangementer Nordisk konferanse Sverige 15.-18. september
Her ser vi kysten utenfor Åh stiftsgård

Nordisk konferanse Sverige 15.-18. september

Syskonbandet i Sverige er vertskap for nordisk konferanse høsten 2022. Med spennende tema og vakker beliggenhet inviteres du til samling med danske, svenske og norske synshemmede i september.

15.-18. september inviterer vi syns- og lesehemmede til å bli med på en reise til nordisk konferanse 2022. Denne gangen er Sverige vertsland. Vi setter opp fellestransport fra Norge og reiser sammen til den vakre vestkysten av Sverige. Der skal vi være på Åh stiftsgård, ikke langt fra Uddevalla.

Åh kirken slik den ligger på Åh

Åh stiftsgård har sin egen kirke – den skal vi bruke.

Tema er: «Min plass i kirken – muligheter og utfordringer for meg som synshemmet». Gjennom fire spennende seminarer hjelper vi hverandre å se mulighetene for synshemmede i kirken og den lokale menigheten. I tillegg blir det rom for aktiviteter, sosialt og åndelig samvær og masser med «fika» – kaffepauser på svensk.

PROGRAM: Det blir også spennende besøk av Lena-Maria Vendelius – en kristen sanger og inspirator, født uten armer. Hun er kjent fra TV-serier, plateutgivelser, bøker, foredrag og engasjementer for barn med funksjonsnedsettelser, så vel som munn- og fotartist. Lena Maria har også vært svømmer og er blant annet medaljevinner i Paralympics.

Det blir også tid for utflukter og vandring langs kysten. Vi vil ha gudstjeneste, samlinger på formiddag og på kveldene.

STED: Åh Stiftsgård i Sverige ligger vakkert til på den svenske vestkysten. Gården med sine mange bygninger har, i tillegg til hovedbygningen og kirken, flere hus med overnatting i forskjellige standarder og koselige stuer. Alle rommene er tilgjengelig for rullestolbrukere, en hørselsløkke er tilgjengelig og førerhunder er velkomne.

PRIS: På Åh finnes det to ulike standarder:

Hotell standard, enkeltrom: 4200 kr full pensjon, hotell dobbeltrom 3200 pr person, full pensjon.

Vandrehjemstandard, enkeltrom med felles toalett og bad i gang: 3650, dobbeltrom 2650 kr pr person, begge priser med full pensjon

Pris på reise: KABBmedlemmer maks 500 kroner i egenandel – andre må dekke reisen selv, medlemskap i KABB koster 120 kroner.

Høres ikke dette fint ut?

Si fra om du har lyst til å registrere deg på en foreløpig påmeldingsliste innen 10. juni 2022

Ring 69 81 69 81 eller send en epost til kabb@kabb.no

Dato

15 - 18 sep 2022
Expired!

Tid

Heldags