Home Arrangementer AVLYST: Nordisk konferanse Sverige 9.-12. september
Her ser vi kysten utenfor Åh stiftsgård

AVLYST: Nordisk konferanse Sverige 9.-12. september

På grunn av usikkerhet rundt koronasituasjonen er arrangementet avlyst. Vi håper å sette opp samme program i 2022.

 

Syskonbandet i Sverige er vertskap for nordisk konferanse høsten 2021. Med spennende tema og vakker beliggenhet inviteres du til samling med danske, svenske og norske synshemmede i september.

9.- 12. september inviterer vi syns- og lesehemmede til å bli med på en reise til nordisk konferanse 2021. Denne gangen er Sverige vertsland. Vi setter opp fellestransport fra Norge og reiser sammen til den vakre vestkysten av Sverige. Der skal vi være på Åh stiftsgård, ikke langt fra Uddevalla.

Vi håper at koronareglene er endret slik at vi kan reise. Det vet vi ikke ennå, men vi inviterer syns- og lesehemmede KABB-brukere og medlemmer til å sette seg opp på en påmeldingsliste. Sammen med Syskonbandet jobber vi med å legge til rette for en digital konferansen dersom koronaen helt eller delvis setter en stopper.

Åh kirken slik den ligger på Åh

Åh stiftsgård har sin egen kirke – den skal vi bruke.

Tema er: «Min plass i kirken – muligheter og utfordringer for meg som synshemmet». Gjennom fire spennende seminarer hjelper vi hverandre å se mulighetene for synshemmede i kirken og den lokale menigheten. I tillegg blir det rom for aktiviteter, sosialt og åndelig samvær og masser med «fika» – kaffepauser på svensk.

PROGRAM: Det blir også spennende besøk av Lena-Maria Vendelius – en kristen sanger og inspirator, født uten armer. Hun er kjent fra TV-serier, plateutgivelser, bøker, foredrag og engasjementer for barn med funksjonsnedsettelser, så vel som munn- og fotartist. Lena Maria har også vært svømmer og er blant annet medaljevinner i Paralympics.

Det blir også tid for utflukter og pilegrimsvandring langs kysten. Vi vil ha gudstjeneste, samlinger på formiddag og på kveldene.

STED: Åh Stiftsgård i Sverige ligger vakkert til på den svenske vestkysten. Gården med sine mange bygninger har, i tillegg til hovedbygningen og kirken, flere hus med overnatting i forskjellige standarder og koselige stuer. Alle rommene er tilgjengelig for rullestolbrukere, en hørselsløkke er tilgjengelig og førerhunder er velkomne.

PRIS: Det er flere standarder å velge mellom, og det er begrenset plass i hotelldelen. Dersom du ikke har noe imot det, eller kan tåle litt enklere standard så blir det litt rimeligere.

Hotellstandard: 3150 kr dobbeltrom/ 3800 enkeltrom med full pensjon.

Vandrerhjemstandard (dele rom og bad med flere): 2550 flersengsrom og 3200 enkeltrom, begge med full pensjon.

I tillegg vil det komme en egenandel for fellesreise.

Vi vil også refundere en del av reisen din, men dette kommer vi tilbake til.

Høres ikke dette fint ut? Si fra om du har lyst til å registrere deg på en foreløpig påmeldingsliste innen 9. juni 2021

Ring 69 81 69 81 eller send en epost til kabb@kabb.no

Dato

09 - 12 sep 2021
Expired!

Tid

08:00 - 18:00