Home Arrangementer Påskepilegrimsleir for ungdom – tjuvstart påsken i Trondheim!

Påskepilegrimsleir for ungdom – tjuvstart påsken i Trondheim!

Bli med på Palme-pilegrimshelg!

Siste helgen før påske inviterer KABB til treff for unge i Trondheim. Er du i aldersgruppa 16 – 30, har en synshemming, og liker å treffe nye folk er dette noe du bør sjekke ut.

Denne samlinga varer fra fredag ettermiddag til mandag formiddag i palmehelgen. Det vil si 8.-11. april

Lørdag inviterer vi til et eget opplegg på Rockheim, Trondheims eget rockemuseum. Det blir tid til litt shopping eller byvandring. Vi spiser middag på en av byens restauranter, og kanskje blir det en kul konsert også.

Søndag er vi pilegrimer i byen. Hva med en liten utgraving i Klemenskirken, taktil vandring i Nidarosdomen eller kanskje en tur til nonnene på Tautra?

Forteller Oddny Furunes Gumaer og prest Kjartan Bergslid blir med på å gjøre dette til spennende og annerledes dager.
Deltagere og ledsagere vil bo på Pilegrimsgården, som ligger rett ved Nidarosdomen. Her kan du bo i dobbeltrom med egen ledsager hvis du trenger det. Pilegrimsgården fungerer som et hotell, hvor vi får servert frokost. De har også koselig fellesrom vi kan
benytte oss av. Lunsj og middag spiser vi på byen.

Mandag kan vi ønske hverandre fortsatt god påske etter tre artige dager sammen. Håper du vil bli med! Vi er en liten gjeng som planlegger dette, kom gjerne med innspill!

Ring, eller send en sms til diakon Hilde i Kabb hvis du vil melde deg på, eller det er noe du lurer på! Mobil 978 94 370 eller epost til hilde.grumstad@kabb.no
Egenandel for hele har vi satt til 500,-. Det inkluderer kost, losji og reise.

Klikk på denne lenken for å laste ned invitasjon i skriftlig form – pdf  kabbhelgen

Dato

08 - 11 apr 2022
Expired!

Tid

Heldags