Home Arrangementer Per kjøpte cabriolet han ikke kan kjøre selv
To personer sitter i en bil uten tak

Per kjøpte cabriolet han ikke kan kjøre selv

Per Werner Larsen er blind. Da kona fylte 70 kjøpte han cabriolet, slik at de to igjen skulle få kjenne vind i håret. Hva er det som får en voksen kar til å gjøre det?  

– Med eller uten hår, legger kona Sidsel Bredvei til og ler godt. Å kjøre åpen bil er noe mer enn en biltur, det er en opplevelsestur! slår hun fast.

Per og Sissel har tidligere vært med i podkastserien «Velkommen til min verden».  Nå kan du møte Per Werner (og kanskje Sissel) i levende live på nettmøte med Kurt Ove Mæland. Kanskje har du noe å spørre om, kanskje kan du skaffe deg en luftetur i åpen bil eller høre hva Per tenker om det å få diabetes i voksen alder, å få ny førerhund eller å være bilfrelst og være blind.

Diabetes har preget livet
Da Per fikk diabetes som 4-åring var det en sprøyte daglig og fire blodprøver i året. Nå er regimet et helt annet med kontinuerlig blodsukkermåling fra en sensor på armen og insulin hver gang han spiser. Han har alltid tatt ansvar for sin sykdom. Da han var 25 år begynte synet å svekkes for alvor.

Podkastserien «Velkommen til min verden» er produsert av KABB.
Podkasten med Per Werner finner du på lånenummer 803995 i KABBs lydbibliotek, eller her Tid for opplevelsesturer – Velkommen til min verden | Podkast på Spotify

For å bli med på møtet kan du trykke på denne lenken:
https://us02web.zoom.us/j/81851114433
Dette gjelder deg som deltar fra mobiltelefon, pc eller nettbrett.

Dersom du vil ringe inn til nettmøtet fra en hvilken som helst telefon, så ringer du telefonnummer: 239 605 88
Når du på engelsk blir bedt om slå møte-id/meeting ID, tast denne tallkoden med firkanttast til slutt:  818 511 144 33#

Dato

15 mar 2023
Expired!

Tid

19:00 - 20:00