Home Arrangementer Sanselig og synstolket – Ulf Nilsen og Georg Reiss
Georg Reiss står til venstre for Ulf Nilsen. Han holder i en klarinett, Ulf Nilsen sitter med et piano. Bildet er tatt utendørs.

Sanselig og synstolket – Ulf Nilsen og Georg Reiss

12. mars 2023, i Kristiansand domkirke, kan du være med på et møte mellom to erfarne kunstnere som er ”two of a kind” i Kristiansand domkirke. Den uvanlige koblingen mellom kirkeorgel og klarinett, sax og tarogato og et sjangersprengende repertoar gjør dette til en meget spennende konsertopplevelse.

Våren 2023 vil Agder forening av KABB og KABB, Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte, invitere til en serie med synstolkede konserter i Kristiansand domkirke. Dette er det andre arrangementet.

Ulf Nilsen og Georg Reiss boltrer seg i et mangfold av musikalske tradisjoner og stilepoker. Slik vever de et fargesprakende, musikalsk teppe der den røde tråden er instrumentenes varme, uttrykksfulle klang kombinert med frodige, fantasifulle arrangementer.

Billetter kjøper du her eller i døra: https://kabb.ticketco.events/no/nb/e/sanselig_og_synstolket_ulf_nilsen_og_georg_reiss

Orgelet eller flygel er med hele tiden, i samspill med henholdsvis klarinett, sopran- og altsax, samt Tarogato, et ungarsk/rumensk folkeinstrument. Det musikalske spekteret
er bredt – her finnes Bach og Beatles, Lloyd Webber og Duke Ellington, folkemelodier fra rumensk og jødisk tradisjon med mer.

Dette er en konsert hvor to lekne musikere gir alt hva de har av improvisasjonsglede, vakre melodier og overraskende vendinger. Kun for å glede sitt publikum og seg selv.

Georg Reiss (25/11-56) er utdannet fra Norges Musikkhøgskole og Guildhall School of Music i London. Han føler seg like hjemme i                     jazzen som det folkemusikalske eller det klassiske. Og fellesnevneren er hans magiske klarinett.

Han er kjent fra bl.a. Streif, Magnolia Jazzband, Gjertruds Sigøynerorkes

Ulf Nilsen (25/02-64) er utdannet fra Norges Musikkhøgskole og er til daglig organist i Lovisenberg Kirke. Han improviserer like godt enten han er i barokken eller jazzen, om har sitter ved pianoet, cembaloet eller orgelet. En musiker helt uten om det vanlige.

Dato

12 mar 2023
Expired!

Tid

18:00 - 20:00