Home Arrangementer Sanselig og synstolket – Wolfgang Plagge
Pianisten Wolfgang Plagge sitter med armene i kors foran et flygel

Sanselig og synstolket – Wolfgang Plagge

80 prosent av inntrykkene våre får vi mennesker gjennom synssansen. Å kunne la øynene fylles med kunst og arkitektur er en selvfølge for de fleste av oss.

Mer enn 300.000 personer i Norge lever med ulike synstap. Så godt som ingen kulturarrangementer eller konserter et godt tilrettelagt mennesker med funksjonsnedsettelser.

Våren 2023 vil Agder forening av KABB og KABB, Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte, invitere til en serie med synstolkede konserter i Kristiansand domkirke.

Synstolking, det å formidle informasjon om farger, arkitektur og interiør, kirkekunst, historie og fakta, gir stor merverdi for den som ikke ser eller er svaksynt. Det gir en ekstra dimensjon og dybde for publikum. Tilbakemeldinger viser også at seende konsert – også for den som ser.

Søndag 15. januar 2023 Klaverkonsert med komponisten og pianisten Wolfgang Plagge. Han ble født i 1960 av nederlandske foreldre og viste meget tidlig en glødende interesse for klassisk musikk. Han er nå kantor i Asker og Bærum katolske menighet.

Billetter kan du kjøpe på forhånd eller når du kommer. Billettpriser: 250 kr / KABBmedlem 150 kr

Kjøp billetter på forhånd her: kabb.ticketco.events/no/nb/e/sanselig_og_synstolket

Velkommen!

Dato

15 jan 2023
Expired!

Tid

18:00 - 20:00