Home Arrangementer nettmøte Synstolking og tilrettelegging i kirken – åpent nettmøte onsdag 13. september kl. 19
Bildet er tatt i Vår Frues kirke i Trondheim. Vi ser prester og andre kirkelige ansatte. En kvinne står ved en lespult og leser..

Synstolking og tilrettelegging i kirken – åpent nettmøte onsdag 13. september kl. 19

Hvordan kan kirker og menigheter tilrettelegge bedre for gudstjenestedeltakere med synshemming eller dysleksi? Det er temaet for denne onsdagens nettmøte.

I september starter et prøveprosjekt der KABB samarbeider med Asker prosti. Prosjektet er finansiert av Kirkerådet. Målet er å utarbeide en veiledning for menighetene. Prosjektet er kalt «Synstolking i kirken» og vil teste ut hvordan ulike former for synstolking kan bidra til en bedre opplevelse av gudstjenester og kirkelige handlinger. Vi vil også se på hvordan mottakelsen i kirken kan bli best mulig.
KABB leder arbeidet med Hilde Grumstad og Frank Tangen. I prosjektgruppa deltar blant andre også Hege Norset Blichfeldt og Anette Nordmo, utnevnt av kirken i Asker.

Før vi starter, vil vi gjerne ha flest mulig innspill – og det inviterer vi til i dette møtet. Her kan du bidra med dine erfaringer og ønsker – eller bare lytte.

For å bli med kan du trykke på denne lenken:
https://us02web.zoom.us/j/81851114433
Dette gjelder deg som deltar fra mobiltelefon, pc eller nettbrett.

Du kan også ringe inn til nettmøtet fra en hvilken som helst telefon og delta gjennom telefonen. Da ringer du telefonnummer: 239 605 88
Når du på engelsk blir bedt om slå møte-id/meeting ID, tast denne tallkoden med firkanttast til slutt:  818 511 144 33#

Velkommen!

PS: Bildet er fra en tilrettelagt gudstjeneste i Vår Frues kirke i Trondheim i forbindelse med årets kirkemøte. Vi ser prester og andre kirkelige ansatte. En kvinne står ved en lespult og leser.

 

Dato

13 sep 2023
Expired!

Tid

19:00 - 20:00
Kategori