Home Arrangementer Tanker om tro – åpent nettmøte

Tanker om tro – åpent nettmøte

– Målet for samlingene er ikke nødvendigvis å finne «fasit» eller «svar» på alt, men heller kunne gå sammen en del av veien, sier Finn-Tore Eivik. En onsdag i måneden leder han KABBs nettmøter i serien «Tanker om tro» – der alle kan stikke innom.

Finn-Tore Eivik er pastor i Frikirken, og selv synshemmet. Nå blir han KABBs «nettpastor» en onsdag i måneden fram til sommeren.
-Begrepet tro er jo veldig vidt. I denne sammenheng handler om den kristne tro, sier han.
– Likevel kan det bety forskjellige ting for den enkelte både når det gjelder både innhold og hvilken betydning den har for oss.

Han legger opp til at hver samling har sitt eget tema og starter med en liten innledning om dette.  -Det er naturlig å ta frem noe av troens innhold: Bibelen, bønn, fellesskapet osv., men kanskje like viktig er å dele tanker om hva troen er for oss og gjør med oss i hverdagen. Finnes det en «personlig tro»?, Hva med tvilen, utfordringene og undringen? Det er også mulig å komme med innspill på enkelttema som vi kanskje kan følge opp Kanskje du har tanker eller spørsmål angående dette? Kanskje du vil dele erfaringer? Eller kanskje du bare vil være med og lytte til andre sine innspill. Målet for samlingene er ikke nødvendigvis å finne «fasit» eller «svar» på alt, men heller kunne gå sammen en del av veien og bidra til at troen blir litt mer levende for oss og styrker oss.

For å bli med på møtet kan du trykke på denne linken:
https://us02web.zoom.us/j/81851114433
Dette gjelder deg som deltar fra mobiltelefon, pc eller nettbrett.

For å delta på telefon ringer du tlf.  23960588
Når du blir bedt om slå møte-id, tast disse tallene:  818 5111 4433

 

Dato

17 mar 2021
Expired!

Tid

20:00 - 21:00