Home Arrangementer KABB Kortreist i Bergen

KABB Kortreist i Bergen

Er Bergen din nærmeste by, er dette møteplassen for deg.  Bli med på koronasikker samling og møt nye og gamle venner.  Vi møtes på Thon Hotel Orion, der du og din ledsager kan overnatte for en rimelig pris, eller du kan velge å bo hjemme. Det spennende programmet får du uansett med deg.

Deltakerantallet er begrenset til 20 personer av koronahensyn, så vi anbefaler påmelding i god tid. Siste frist er 21. september.

Slik blir programmet:
Fredag:
13.00 Lunsj
14.00 Å bli digital – tips & triks
Om å bruke mobiletelefonen, delta i nettmøter, laste ned lydbøker og podkaster og alt annet du lurer på. Ved medarbeidere fra MediaLT, som er eksperter på tilrettelegging og digitale hjelpemidler. Felles innføring og personlig veiledning.
16.00 Kaffe, småprat og bli kjent
18.00 Det nye testamentet – en vandring i lys og mørke. Forestilling med Helga Samset.
Våren 2020 var Helga innleser av Det nye testamentet på nynorsk, som snart er klar. Helga er forteller, forfatter og bokinnleser, og den første i Norge som har hatt Statens kunstnerstipend som forteller.
I denne fabulerende forestillingen ser hun på noen av de vakre, merkelige og storslagne fortellingene fra Det nye testamentet. Hvem var han – gåteknekkeren, snekkersønnen, og hvem var de som møtte ham?
19.30 Middag
21.00 Kveldssamling, quiz, småprat, ord for natten

Lørdag:
Frokost
09.00 «Tanker om tro». En morgenrefleksjon. Frank Tangen.
10.00 Hva kan KABB gjøre for deg? Samtale og informasjon. Om videre lokale møteplasser.
12.00 Lunsj
Avreise

Stikkord: ,

Dato

22 - 23 okt 2021
Expired!

Tid

12:00 - 13:00