Home Arrangementer Nytt nettkurs: Mindfulness – en vei til å mestre stress og negative tanker

Nytt nettkurs: Mindfulness – en vei til å mestre stress og negative tanker

Øyvind Borgsø, kursleder for KABBs nye kurs om mindfulness.

 

KABB tilbyr kurs om mindfulness, med start tirsdag 7. september kl. 18.00. Kurset går over fire tirsdager, og foregår på den nettbaserte møteplattformen zoom. Vi har nå åpnet for påmelding. Kurset er gratis.

Mange opplever stress i hverdagslige situasjoner, som hvis vi skal i butikken eller gå en tur i byen.

Mindfulness kan hjelpe deg med å redusere, og forebygge stress i hverdagen og hindre at følelsene tar overhånd i utfordrende situasjoner.

Mindfulness er et godt verktøy for å øke kvaliteten i livet. Mindfulness handler blant annet om oppmerksomt nærvær, og kvaliteten på det vi gjør øker når vi er til stede, uansett om vi det er i samvær med andre eller gjør husarbeid.

I løpet av disse kurskveldene vil du lære mer om hvordan stress og anspenthet påvirker din relasjon til deg selv og andre. Du vil lære hvordan du kan omfavne deg selv som et helt menneske og å la alt ved deg bli omfavnet av andre.

Du behøver ingen forkunnskaper i mindfulness. Dette passer både for nybegynnere og deg som har erfaring med mindfulness fra tidligere.

Samlingene vil bære preg av undervisning og noen praktiske oppmerksomhetsøvelser. Det vil også bli satt av tid til å svare på spørsmål. Vi kan i tillegg sette opp selvstyrte grupper som jobber sammen om praktiske øvelser mellom samlingene, om det er ønskelig. Dette snakker vi nærmere om i første samling.

Kursleder er Øyvind Borgsø. Han har arbeidet som underviser, retreatleder og veileder i mindfulness og meditasjon i over 10 år, og har bred internasjonal erfaring.
Han har publisert to bøker, en DVD, fire meditasjons-cd’er og en meditasjons-app.

Starter tirsdag 7. september kl. 18
Deretter samme tidspunkt disse tirsdagene: 14., 21. og 28. september.
Påmelding til KABB på epost kabb@kabb.no eller tlf. 69816981.

Påmeldte deltakere kan bruke denne linken til alle samlingene:
https://us02web.zoom.us/j/87519524792

Vi sender ut mer detaljert informasjon i god tid før første samling.

Dato

21 sep 2021
Expired!

Tid

18:00 - 19:30