KABB kortreist: Trondheim 30. – 31. oktober

Scandic Hotel Nidelven ligger flott til ved Solsiden i Trondheim, rett ved jernbanestasjonen.


Klar for en tur til Trondheim, eller kanskje du bor der? Møt nye venner og medarbeidere i KABB til en trygg og spennende samling. Vi møtes på Scandic Hotel Nidelven, og tilbyr koronatrygge omgivelser og trygg reise.  Og dette koster ikke mer enn 500 kroner for hver synshemmet med ledsager – inklusive overnatting på hotell.

Deltakerantallet vil bli begrenset til 20 personer, så vi anbefaler rask påmelding. Påmeldingen er i gang, og avsluttes tre uker før arrangementet starter.

Slik blir programmet:
Fredag:
13.00 Lunsj
14.00 Å bli digital – tips & triks
Om å bruke mobiletelefonen, delta i nettmøter, laste ned lydbøker og podkaster og alt annet du lurer på. Ved medarbeidere fra MediaLT, som er eksperter på tilrettelegging og digitale hjelpemidler. Felles innføring og personlig veiledning.
16.00 Kaffe, småprat og bli kjent
18.00 Det nye testamentet – en vandring i lys og mørke. Våren 2020 var Helga innleser av Det nye testamentet på nynorsk, som snart er klar. Helga er forteller, forfatter og bokinnleser, og den første i Norge som har hatt Statens kunstnerstipend som forteller.
I denne fabulerende forestillingen ser hun på noen av de vakre, merkelige og storslagne fortellingene fra Det nye testamentet. Hvem var han – gåteknekkeren, snekkersønnen, og hvem var de som møtte ham?
19.30 Middag
21.00 Kveldssamling, quiz, småprat, ord for natten

Lørdag:
Frokost
09.00 «Tanker om tro». En morgenrefleksjon.
10.00 Hva kan KABB gjøre for deg? Samtale og informasjon. Om videre lokale møteplasser.
12.00 Lunsj
Avreise

Praktisk informasjon:
•Pris: Egenandel 500 kroner for overnatting. Gratis for ledsagere.
•Du kan velge å bo hjemme, dersom du har kort reiseavstand. Da er prisen 200 kroner inklusive måltider, men påmelding er nødvendig. Påmelding gjelder også om du bare ønsker å delta på deler av programmet.
•Alle reisekostnader dekkes etter godkjenning fra KABB.
•KABB hjelper med planlegging av reise og skaffer ledsager om du ikke har det selv. Men det er en fordel om du har din egen ledsager du er trygg på.
•Alle synshemmede og lesehemmede er velkommen, det er ikke noe krav om medlemskap i KABB.
•Påmelding har startet
•Du melder deg på ved å ringe 69816981, eller sende en e-post til kabb@kabb.no.
Dette tilbudet er gjort mulig ved øremerkede midler fra Helsedepartementet gjennom Stiftelsen Dam.

Fra KABB møter du Hilde Grumstad, Frank Tangen, Kari Undeland og Frank Tangen.