KABBs arrangementer i 2019

Velkommen til samlinger om tro, fellesskap og gode opplevelser med KABB. Tips gjerne mennesker i din omgangskrets om KABBs tilbud. Leirene skreddersys etter deltakernes behov.

Her følger et sammendrag der du finner alle årets arrangementer. Se også lenke til omtale av hvert enkelt arrangement. Felles påmeldingsskjema finner du nederst i artikkelen.

1. – 4. mars  2019. Skrivekurs på Holmsbu Hotel og Spa. Forfatteren Ronnie Mag Larsen vil veilede deltakerne i skriveprosessen og snakke om hvordan vi kan bruke egne opplevelser når vi skriver.

Les mer om skrivekurs her.

 

21. – 24. juni 2019. Familieleir i Langedrag Naturpark. Vi bor i parken, er med på foring og stell av dyr og besøker Langedrgs egen seter. Opplegget er tilrettelagt slik at voksne og barn deltar i Langedrags aktiviteter gjennom dagen. Heidi og Torkjell Halvorsen har bibelundervisning med dukketeater.

Les mer om familieleir her.

 

8. – 18. juni 2019. Sommertur til Malaga. Godt tilrettelagt tur til Spania. Det blir utflukter og restaurantbesøk, kveldssamlinger og gode muligheter for avslapping, bading i bassenget og sosialt samvær. Kåre Grumstad har bibelsamlinger.

Les mer om sommertur til Spania her.

 

30. juli – 4. august. Generalforsamling og Nordisk konferanse. KABBs generalforsamling 30. – 31. juli, Nordisk konferanse 1. – 4. august på Sole gjestegård på Noresund. Nordisk konferanse arrangeres i samarbeid med søsterorganisasjonene i Sverige, Danmark og Finland. Programmet vil bestå av blant annet båttur på Krøderen, fjelltur og konsert. Benedikte Aass er stevnetaler. Tema: Nåden er din dagligdag.

Les mer om Generalforsamling og Nordisk konferanse her.

 

8. – 10. november. LAN på KABB-huset. Velkommen til en helg med dataspill. Vi tester ut hvilke spill som egner seg for synshemmede. Datainteresserte samles for å utveksle erfaringer og kunnskaper. Arrangeres i samarbeid med NBFU.

Digital påmelding til alle arrangementer her.

Du kan også ringe KABB for påmelding og priser. tlf: 69 81 69 81