Velkommen til forestilling med KABB

Nåde – når alt er tapt, å få alt tilbake. KABB ønsker velkommen til en musikalsk forestilling bygget rundt ordet nåde lørdag 3. august kl. 19.00 i Olberg kirke.

1.– 4. august arrangerer KABB nordisk konferanse for blinde og svaksynte fra alle de nordiske landene. I den forbindelse vil vi ha en kirkeforestilling i Olberg kirke på Noresund. Forestillingen er gratis og åpen for alle. Selvsagt er det veldig hyggelig om mange av KABBs venner og støttespillere har lyst til å ta turen. Olberg kirke ligger vakkert til ved den sydlige enden av Krøderen. KABBs Nordiske konferanse avholdes på Sole gjestegård, en kort spasertur unna kirken.

Nåde fra virkeligheten

Artist og låtskriver Kurt Ove Mæland fra Bergen er blind. Han har vært gjennom alvorlig sykdom og forteller i forestillingen hvordan han opplever å ha fått livet i gave på nytt. Gjennom sine sanger formidler han varmt og ekte om livets oppturer og nedturer. I samtale med Frank Tangen reflekter han rundt konkrete hendelser fra sitt liv.

Bibelens Job

Vi møter også historien om Bibelens Job og hvordan en slik historie kan høres ut i en moderne versjon. Hege Finnset Eidseter formidler historien, og kirkemusiker Gunnar Ajer deltar med folketoner og orgelspill. I tillegg vil noen av KABBs medlemmer danne et lite kor for anledningen. Det vil bli mulighet for å gi en gave til KABB.