Velkommen til treff på nett hver onsdag

Akkurat nå kan vi ikke møtes fysisk, og flere KABB-arrangementer er avlyst fram til sommeren. For mange er det er det vanskelig å reise til våre samlinger og møter – også når ikke noe virus herjer. KABB har funnet løsningen: Vi møtes på nettet. I ukene som kommer inviterer vi til åpne nettmøter hver onsdag kl.20.00.

Vi bruker den digitale møteplassen Zoom.  Du trenger en mobiltelefon eller en pc og får tilsendt en link du kan klikke på – og med et par tastetrykk er du inne i møterommet. Vi KABB er på plass i god tid for å hjelpe de som har problemer med å finne ut av det tekniske.

Delta på nettmøte onsdager kl. 20.00. Program for de neste ukene:

Onsdag 29. april: Synshemmet i koronatid. Hvordan ble hverdagen? Ikke så annerledes enn den pleier? Eller er du en av dem som opplever problemer med ledsaging og assistanse, eller at isolasjonen ble i overkant vanskelig?

Onsdag 6. mai: Nettmøte med Inger Marie Lid. Tema: Universell utforming. Det blir mulighet til å stille spørsmål og diskutere med Inger Marie Lid og hverandre.

Onsdag 13. mai: Tro og tanke – live. Tro og tanke er  et fast innslag i KABBpod. Denne kvelden blir det anledning til å møte og snakke med en av bidragsyterne våre, Finn Tore Eivik. Temaet er «Hva er det å tro?»

Onsdag 20. mai: Skriveinspirasjon for deg som vil skrive ned fortellinger om ditt eget liv. Kanskje for å dele det med familie og venner, eller bare for din egen del. Her vil kommunikasjonsrådgiver i KABB Frank Tangen gi deg noen tips om hvordan du kommer i gang, og hvordan du skriver – og det blir naturligvis mulighet til å spørre i utveksle erfaringer, eller bare høre på. I dette møtet er det ikke tid til å jobbe med konkrete tekster, men den muligheten kan komme senere.

Send oss gjerne en epost til kabb@kabb.no eller ring 69816981 så sørger vi for å holde deg oppdatert, og vi gir deg veiledning i hvordan du blir med på nettmøtene.

Lenker legges ut her på siden og på Facebook.