Saga Oseberg er en kopi av et ekte vikingskip

Inviterer til vikingmoro og leirkos – AVLYST

AVLYST På grunn av den usikre koronasituasjonen, er årets barne- og familieleir avlyst. Her kan du lese om planene vi hadde. Kanskje blir det ny leir neste år.

I samarbeid med Midgard Vikingsenter Horten, Saga Oseberg i Tønsberg og feriestedet Gurvika i Nevlunghavn inviterer vi små og store vikinger til KABBleir fredag 6. til tirsdag 10. august. Og ikke nok med, sammen med Heidi og Torkjel Halvorsen, blir det spennende og morsomme samlinger på leiren.

KABB er en interesseorganisasjon for syns- og lesehemmede som jobber spesielt inn mot Den norske kirke og de kristne trossamfunnene i Norge slik at syns- og lesehemmede kan delta på lik linje som alle andre. Det kan i trosopplæring, fritidsaktiviteter, kor, gudstjeneste m.m. Vi gir bistand, rådgivning og jobber med tilrettelegging. Vi i KABB har gitt tilbud om leirer for barn og unge i mange ti-år. Vår erfaring er at det er viktig å legge til rette for spennende og sanselige opplevelser spesielt for synshemmede barn. På leiren vår handler alt om å gi barn med synsutfordringer de aller fineste opplevelsene.

Vi bor på Gurvika som ligger i den praktfulle skjærgården i Nevlunghavn i Larvik . Dette er et feriested tilrettelagt for funksjonshemmede. Her er det strand, mange aktivitetsmuligheter og innendørs svømmebasseng. Vi har vår egne tilrettelagte samlinger og ulike programposter. Vi reiser med buss til Midgard ved Horten og Saga Oseberg i Tønsberg. På kveldene blir det hyggelige kveldssamlinger med underholdning, høytlesning, pysjparade og leirmoro. Vi legger vekt på god tid til å bli kjent med hverandre.

Leir og aktiviteter er tilrettelagt for personer med synstap. KABB stiller med ekstra ledsagere og aktivitører.

Tid: 6. – 10. august
Pris: kr 1000 per person
makspris per familie kr 4000,-

Leiren har plass til 30 deltakere inkludert ledere fra KABB.

Påmelding til KABB på telefon 69 81 69 81 eller e-post: kabb@kabb.no

Kontakt Øyvind Woie dersom du har spesielle spørsmål eller ting du lurer på, 400 20 801 eller oyvind.woie@kabb.no

Vi er fremdeles i en pandemi og håper ting endrer seg til det bedre i august. Målet er å arrangere leir, men vi forholder oss til de gjeldende retningslinjer og inviterer barn og familier til å melde seg på. Det er full refusjon av alle utgifter om leiren skulle bli avlyst.

KABB kan også bidra med praktisk hjelp ved reise og henting på flyplass eller annen kommunikasjon.

Her finner du informasjon og Gurvika: https://www.gurvika.no/

Dette er Saga Oseberg, et stort vikingeskip som skal ta oss med på vikingtokt. https://sagaoseberg.no/saga-oseberg/