Nettmøte onsdag 17. juni kl. 20: Min sommerbok

Sommer, ferie i Norge – og lydbøker. Bildet viser ung jente som lytter til bok på mobilen.

 

Sommeren er her – og noen av oss ser fram til å ha tid for bøker.
Trenger du tips til sommerlesing? Har du en god bok du vil anbefale andre? 

Bli med på vårt nettmøte, enten du selv vil være aktiv eller bare lytte til de andre.
Helst bør boka være tilgjengelig på lyd, men om den er til utlån i KABBs bibliotek eller i NLB eller kan kjøpes på en strømmetjeneste – her er det plass for alt.

Møtet skjer på Zoom. Du blir med ved å trykke på denne linken:

https://us02web.zoom.us/j/84366300551

Du kan også være med via fasttelefon eller mobiltelefon uten video. Da slår du dette nummeret:
73494877
Deretter må du taste inn en møte-id, som er: 843 6630 0551

Vi åpner kl. 19.30. Ingen påmelding er nødvendig.

Har du vært med på nettmøter før, kan du slutte å lese her. Trenger du mer veiledning, finner du det under:

Slik blir du med på nettmøter:
Alle samlingene foregår på den digitale møteplattformen Zoom. Det koster ikke noe å bruke denne og du trenger ikke installere noe på forhånd. Zoom finner du på internett ved å klikke/trykke på lenkene du finner under her eller får tilsendt. Den er enkel å bruke, enten fra mobiltelefon eller PC.

Vil du bruke telefonen din anbefaler vi at du på forhånd laster ned Zoom-appen. Første gang du går inn med PC får du beskjed om å laste ned Zoom, vi anbefaler det. Du kan også gå inn via en nettside. Det står i tekstene som er på engelsk.

Når du kommer inn i møtet vil kameraet ditt være skrudd av. I programmet finnes det menyer og knapper for å slå mikrofon av og på. Møteleder har også anledning til å gjøre det. De som har Jaws skjermleser kan også bruke denne.

Du kopierer eller trykker på linken til møtet du vil være med på. Vi fra KABB er på plass 30 minutter før møtet starter, og kan hjelpe. Får du problemer underveis, ringer du 400 20 801 (Øyvind Woie) eller sender oss en melding.

Vi vil gjerne hjelpe deg til å prøve dette, er du usikker og vil prøve – ta kontakt med KABB, så kan vi øve på forhånd. Vi tør å påstå at dette er noe de fleste kan klare med litt hjelp og at dette er en fin måte å møte andre på, lære noe nytt og å dele erfaringer.