KABB inviterer til nye nettmøter

KABBs nettmøter har blitt en suksess og en viktig møteplass for mange. Her kan du treffe andre og få nye kunnskaper og erfaringer – hjemme i din egen stue.  Vi har planlagt nye åpne møter, og vil gjerne ha med flere. Se programmet for de neste ukene, og nederst i saken forteller vi mer om hvordan du deltar i digitale møter.

Onsdag 10. juni kl. 20:
Tanker om tro – live
Kåre Grumstad er kjent for mange som har vært med på reiser og arrangementer i regi av KABB de siste årene. Han er prest, bussjåfør og anleggsgartner. Hans bakgrunn som feltprest i krigsområder har gitt ham perspektiver på hva tro kan bety.
I dette møtet innleder Kåre til samtale – og du kan delta i praten, eller bare høre på.

Du deltar i dette nettmøtet ved å trykke på denne linken:
https://us02web.zoom.us/j/85867746510

 

Onsdag 17. juni kl. 20:
Min sommerbok

Sommer og tid for lydbøker. Har du et tips til sommerlesning, eller trenger noen ideer om hva du skal lese i sommer? Fortell om en bok du vil anbefale andre – eller bare lytt til andres leseopplevelser. Alt som kan leses på lyd kan tas med, enten det er NLB, KABB eller andre som har utgitt dem.

Du deltar i dette nettmøtet ved å trykke på denne linken:
https://us02web.zoom.us/j/84366300551

 

Slik blir du med på nettmøter:
Alle samlingene foregår på den digitale møteplattformen Zoom. Det koster ikke noe å bruke denne og du trenger ikke installere noe på forhånd. Zoom finner du på internett ved å klikke/trykke på lenkene du finner under her eller får tilsendt. Den er enkel å bruke, enten fra mobiltelefon eller PC. Vil du bruke telefonen din anbefaler vi at du på forhånd laster ned Zoom-appen. Første gang du går inn med PC får du beskjed om å laste ned Zoom, vi anbefaler det. Du kan også gå inn via en nettside. Det står i tekstene som er på engelsk.

Når du kommer inn i møtet vil kameraet ditt være skrudd av. I programmet finnes det menyer og knapper for å slå mikrofon av og på. Møteleder har også anledning til å gjøre det. De som har Jaws skjermleser kan også bruke denne.

Du kopierer eller trykker på linken til møtet du vil være med på. Vi fra KABB er på plass 30 minutter før møtet starter, og kan hjelpe. Får du problemer underveis, ringer du 400 20 801 (Øyvind Woie) eller sender oss en melding.

Vi vil gjerne hjelpe deg til å prøve dette, er du usikker og vil prøve – ta kontakt med KABB, så kan vi øve på forhånd. Vi tør å påstå at dette er noe de fleste kan klare med litt hjelp og at dette er en fin måte å møte andre på, lære noe nytt og å dele erfaringer.