Kari gjør comeback

KABB er gode på gjenbruk, i alle fall av tidligere medarbeidere. Nå er Kari Undeland tilbake igjen, med nye og spennende oppgaver.

Noen har kanskje knapt merket at Kari har vært borte fra KABB, men damen fra Mysen har vært tilbake bak kateteret som lærer i skolen i to år.

– Hvorfor ville du tilbake til KABB?

– Jeg ville begynne i KABB igjen fordi jeg har savnet folka og det gode arbeidet som KABB driver med.

Reflekterte mennesker

– Hva har du savnet mest?

– Det er nok mest muligheten til å snakke med og være sammen med medlemmer og andre som er glade i KABB. Det er reflekterte mennesker som setter pris på en god samtale.

Karis comeback er en del av KABBs nye satsning for å utvikle og bygge organisasjonen vår der vi har arbeid og der våre medlemmer og brukere ønsker at det skal skje noe. Jobben hennes er blant annet å være kontaktperson og støttespiller for lokalforeningene våre slik at vi kan utvikle og bygge trygge og attraktive møteplasser. I tillegg har hun fått i oppgave å jobbe med å markedsføre alle de flotte tingene vi formidler gjennom det vi kaller lydbiblioteket i KABB. Kari Undeland er ansatte i 60 prosent stilling i et to år engasjement i første omgang.

Spennende

– Hva gleder du deg mest til?

– Jeg gleder meg til å bli kjent med nye KABBmedlemmer og å være sammen med de som bruker KABBs tjenester både de som har synshemming og andre. Jeg tror det blir spennende å være med på å utvikle organisasjonen videre, og ikke minst gjøre KABBs lydbibliotek enda bedre kjent.

Vil du ha kontakt med Kari så send en epost til kari.undeland@kabb.no eller ring 916 97 275