Skap lyspunkter!

Kjersti Lium

Kjersti Lium er styreleder i KABB.

Av: KABBs styreleder Kjersti Lium

Skap lyspunkter!

Jula er sansenes tid, også for oss som ikke har alle sansene i behold. Jeg er spesielt glad i julens lukter. Min favoritt er juleblomsten «Svibel», i løpet av noen uker vokser den frem fra løken og fyller huset vårt med duften av jul.

Det jeg savner mest som blind er likevel at jeg ikke kan se julelysene. Det er litt vemodig, jeg kan jo ikke engang sjekke om lyspærene virker når jeg skal pynte til jul. Men jeg har julesangene, syngende barnestemmer, kirkeklokker, juleprogrammer – alt dette fyller meg med forventning og glede.

Et lyspunkt for mange blinde og svaksynte er KABB. Arbeidet som gjøres i vår organisasjon er til glede for mange året rundt, og ikke minst i jula. Denne jula synes jeg det er ekstra stas at jeg også får mulighet til å lese et julehefte, som folk flest. For meg er det første gangen. Juleheftet «Hellig jul» fra Egmont/Vårt Land forlag er innlest av KABB og alle lydavis-abonnentene får en gratis lydutgave.

Som styreleder i KABBs landstyre vil jeg oppfordre deg til å gi en julegave til arbeidet vårt. Da er du med å skape livsviktige lyspunkt også i 2020. Riktig god jul!

Vippsnummer til KABB: 20729